Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem akar ciciből enni a...

Miért nem akar ciciből enni a babám?

Figyelt kérdés
1 hónapja nem szopik,azóta éjjel-nappal fejek,azt kapja pótlásként.tejem van bőven,de 2napja napközben sem akar enni.egyébként 5,5 hónapos,egészséges és szépen fejlődik.még nem jön a foga,de erősen nyáladzik.csak üveget fogad el!

#fejés #elutasítja a cicit
2012. nov. 7. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom azért mert az üvegből könnyen jön a tej viszont a cicin meg kell érte dolgozni.Nálunk is ez volt a probléma a lányom nem akart szopni mert túl mohó volt ahhoz hogy megvárja míg jön a ciciből a tej ezért fejtem én is és üvegeztünk.
2012. nov. 7. 19:03
 2/7 xStefix ***** válasza:
82%

Nem értem, most szopik vagy nem?

Ha nem akar, az az üveg miatt van, cumizavaros lett.

2012. nov. 7. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ilyen sztrájkidőszak, nagyon nehéz volt, de túljutottunk rajta.

Éjjel tudod szoptatni?

Próbáld ki a Medela Calma nevezetű cuccát, nem egészen olyan, mint a cumisüveg, talán nem szokja meg annyira és nem zavar be. Próbálkozz szorgalmasan! Sok sikert!

2012. nov. 7. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
2012. nov. 8. 08:35
 5/7 A kérdező kommentje:
a kisfiam nem szopik,de anyatejes.napközben és éjszaka is többször próbálom mellre rakni,de kitolja a nyelvével a bimbóm..ezért lefejem a tejet,és ezt kapja meg üvegből!nem tápszert kap,hanem anyatejet!már próbálkozom a zöldség-gyümölcs pürével,főzelékekkel,de azt se nagyon tolerálja!naponta1-2szer kap vaníliás tejpépet,(na az menne neki)de egyébként csak anyatejes.
2012. nov. 8. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is a Medela Calmával szoktattam vissza a babákat a cicire, nehéz ügy volt. Kisfiamnak egy idő után nem kellett az a cumisüveg, e10 napja kb a cici se (3 hósak), nem erőltetettem vissza mégegyszer. Így a lányom szopizik, pótlást a Medelából kapja.
2012. nov. 8. 13:50
 7/7 xStefix ***** válasza:

Értem. És mit szeretnél?

Mert ha szoptatni, akkor azonnal el kéne rakni az üveget, erősen úgy tűnik, hogy megzavarta és sztrájkol miatta.

2012. nov. 10. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!