Szopi után ha nem volt elég és nem akar már nagyon jönni a ciciből, meddig hagyjátok üvölteni és kűzdeni, hogy dolgozzon cicin és mikor adtok üvegből egy kis anyatejet?
Ha nem elég neki, és sír, hogy még éhes, egyértelmű a pótlás! A lefejt tejet miért sajnálod tőle? Még ha tápszerrel vacillálnál, megértenélek.
2 hónapos, ez az egyetlen tápláléka, ha nem jön neki több tej, és szól is, akkor adjál neki máshogy tejet, de ne éheztesd feleslegesen. Lakjon csak jól, egyen amennyit szeretne, attól fejlődik. Lelkileg sérülhet, ha kísérletezgetsz a sírni hagyással.
Nekem csak fejlődési ugrásoknál volt gond a tejjel, mert gyakran kérte, gyakran sírt, hogy szopizni akar, és folyton úgy éreztem, hogy nem elég. Se a lefejt tejet, se a tápszert nem itta meg, így olyankor bevetettem az urtica urenst és tejserkentő teát, rögtön nem volt semmi gond. Sose sírt, hogy éhes, azonnal szoptattam, igény szerint. Nemrég választódott el, 16 hónapos.
Első vagyok, te írtad ki a bimbóvédőset? Sajnálom, hogy ilyen jellegű a problémátok, így már nem annyira aktuális, amit írtam. :)
Nem is szólok akkor bele, értem én, hogy te jót akarsz.
Mondanám, hogy talán az ínye fáj, és azért ordít fel, de ahhoz elvileg még kicsi, gyakorlatilag bármi elképzelhető. Az enyém csak akkor sikított fel és tolt el szopi közben, ha jött a foga.
Remélem csak átmeneti probléma, és sikerül megoldást találnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!