Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Normális ha a két hetes...

Normális ha a két hetes kislányom óránként felkel, éjjel is? Eszik és visszaalszik.

Figyelt kérdés
Max 1 órát ha alszik egyhuzamban.Éjjel is óránként kel.Fél vagy egy órát cicin van és visszaaltatjuk.Van hogy cicin sokszor bealszik,ezért ébresztgetem.A súlya jó,tejem is van,normális akkor ez így?3 óránként nem tudom etetni mert sírna 2 órán keresztül.Köszönöm!
2012. dec. 11. 10:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Két hetesen normális:). KÁbé mandula nagyságú a gyomra, érthető ha hamar kér újra, illetve nem is biztos, hogy eszi/iszik minden szopikor, lehet, hogy "csak" Rád vágyik:).

Hogyan, milyen "váltásban" adod neki a melleidet?

2012. dec. 11. 11:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Mintha én tettem volna fel a kérdést,az én lányom pont ezt csinálja.Ő most lesz 3 hetes csütörtökön.

Nappal alszik,vagy ugyan ez van?

Az enyém alszik nappal 3-4 órát is,de éjjel fent kukorékolunk :)

Bocsi az offért!

Gratulálok a babához :)

2012. dec. 11. 11:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Mindíg azt a mellemet adom neki amelyiket keményebbnek érzem.Váltogatni szoktam.De van hogy 3x egy ciciből kap.Nappal van hogy alszik 2 órát is.
2012. dec. 11. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok:).

Azt javaslom, hogy ne válts minden szopinál mellet, főleg, ha kábé két órán belül kéretőzik vissza. Mert a szopi elején az ún. első tej ürül, ami híg, inkább szomjoltó. A sűrű, ún. hátsó tej később ürül, tehát ha mindig mellet váltasz, akkor előfordulhat, hogy ehhez a laktató, zsírdúsabb hátsó tejhez nem jut hozzá megfelelő mennyiségben, e miatt kevésbé lakik jól.

Tehát a mellett, hogy teljesen normális ha sűrűn szopik egy két hetes baba, érdemes arra figyelni, hogy a hátsó tejhez hozzájusson.

Ha tehát hamar visszakéretőzik, akkor mindig azt a melledet add először, amiből előzőleg evett:). Ha a másik nagyon feszül, akkor fejj ki belőle kicsit, épp annyit, hogy a rosszérzés elmúljon, és utána nyugodtan azt is knáld fel neki, ha elfogadja miután kiürítette az elsőt:).

2012. dec. 11. 13:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem lehet hogy talán kevés neki a tejem?És azért kér ilyen sürűn?Figyeltem és nyel közben meg látom a szájánál a tejet,meghát utánna mindíg bealszik mégha csak egy-két órára.Szerintetek?Köszi!
2012. dec. 11. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Kettő hetes a LÁnyod, icipici a gyomra, hamar megtelik. Az anyatej a legjobban. leggyorsabban hasznosuló táplálék= ha jól lakik, akkor is hamarabb megéhezik:). NIncs ezzel baj:)!

Nagyon pici még a babád!

Ha egy szoptatáskor a másik melledet is elfogadja, akkor nyugodtran adj neki abból is. Akár vissza is teheted az első melledre:)!

2012. dec. 11. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ezért szereztem be mérleget, s van, hogy becsapott a cici. Soknak éreztem benne a tejet, de a baba csak 4-5ml-t szívott.A mérleg a tuti, bár tudom leszavaztok.Egyébbként a kórházban is mérnek.
2012. dec. 11. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, az ilyen pici babáknak ez a dolguk hogy ilyen sűrűn szopizzanak. :-) Ne félj ritkul majd.
2014. jan. 9. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!