Normális ha a két hetes kislányom óránként felkel, éjjel is? Eszik és visszaalszik.
Két hetesen normális:). KÁbé mandula nagyságú a gyomra, érthető ha hamar kér újra, illetve nem is biztos, hogy eszi/iszik minden szopikor, lehet, hogy "csak" Rád vágyik:).
Hogyan, milyen "váltásban" adod neki a melleidet?
Szia Kérdező!
Mintha én tettem volna fel a kérdést,az én lányom pont ezt csinálja.Ő most lesz 3 hetes csütörtökön.
Nappal alszik,vagy ugyan ez van?
Az enyém alszik nappal 3-4 órát is,de éjjel fent kukorékolunk :)
Bocsi az offért!
Gratulálok a babához :)
Első vagyok:).
Azt javaslom, hogy ne válts minden szopinál mellet, főleg, ha kábé két órán belül kéretőzik vissza. Mert a szopi elején az ún. első tej ürül, ami híg, inkább szomjoltó. A sűrű, ún. hátsó tej később ürül, tehát ha mindig mellet váltasz, akkor előfordulhat, hogy ehhez a laktató, zsírdúsabb hátsó tejhez nem jut hozzá megfelelő mennyiségben, e miatt kevésbé lakik jól.
Tehát a mellett, hogy teljesen normális ha sűrűn szopik egy két hetes baba, érdemes arra figyelni, hogy a hátsó tejhez hozzájusson.
Ha tehát hamar visszakéretőzik, akkor mindig azt a melledet add először, amiből előzőleg evett:). Ha a másik nagyon feszül, akkor fejj ki belőle kicsit, épp annyit, hogy a rosszérzés elmúljon, és utána nyugodtan azt is knáld fel neki, ha elfogadja miután kiürítette az elsőt:).
Kettő hetes a LÁnyod, icipici a gyomra, hamar megtelik. Az anyatej a legjobban. leggyorsabban hasznosuló táplálék= ha jól lakik, akkor is hamarabb megéhezik:). NIncs ezzel baj:)!
Nagyon pici még a babád!
Ha egy szoptatáskor a másik melledet is elfogadja, akkor nyugodtran adj neki abból is. Akár vissza is teheted az első melledre:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!