Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátok könnyen visszaalszik...

Babátok könnyen visszaalszik miután evett éjjel? Miért lehet, hogy az enyém nem?

Figyelt kérdés
Először csak nyöszörög, aztán elkezd sírni, legalább fél óra, de van, hogy több mire visszaalszik.Talán a hasa fáj?
2011. jan. 6. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Az enyém szerencsére mindíg könnyen visszaaludt mikor még evett éjjel!Kiszipákolta a tejcsit vagy a tápit és már durmolt is!Sőt a végét már az álmosságtól alig bírta!

Kiveszed a kiságyból?Kapcsolsz fényt??tisztába teszed?

mert ezeket nem nagyon jó mert kiverheted az álmát a szeméből!

2011. jan. 6. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Mennyi idős?

Rögtön mész mikor hallod hogy nyöszörög nem sír túl sokat mire oda érsz?

2011. jan. 6. 14:13
 3/7 A kérdező kommentje:
2 hónapos a lánykám. Amikor kiveszem őt a kiságyból még csak nyöszörög, nem sír. Minimális fény van a szobájában. Nincs peluscsere és semmi csak etetés. Az első 2 órási kelésnél általában gyorsan visszaalszik, az 5 órási után viszont nehezen megy. Lehet, hogy addigra kialussza magát?
2011. jan. 6. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:

lehet, hogy nem is éhes csak szomjas, de megissza a tápszert mert folyadék, viszont terhelve van a pocija.én ilyenkor teát adtam neki, és vissza is aludt.ha nem alszik el tea után akkor tényleg éhes, nem árt kipróbálni.

boldog babázást

2011. jan. 6. 14:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a teára nem gondoltam, de ki fogom próbálni.
2011. jan. 6. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszánál, elképzeltem ahogy nem veszem ki a kiságyból és úgy szoptatom meg :)))

A kérdésre válaszolva nekem is sokára alszik vissza 1/2-1 óra, nem sír csak nézelődik, mielőtt visszaalszik. Igaz én szopi előtt tisztába is teszem, nálunk szinte mindig van kaki a pelusban...sajnálnám kakiban altatni. Nálad nem lehet, hogy éhes marad?

2011. jan. 6. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én is ebben a cipőben járok. Egyszerűen nem alszik vissza, ráadásul 2-től 6-ig fent vagyunk. Lehet sokat alszik nappal. Mondjuk mi csak 6 hetesek vagyunk, de akkor is.
2011. jan. 7. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!