Babátok könnyen visszaalszik miután evett éjjel? Miért lehet, hogy az enyém nem?
Az enyém szerencsére mindíg könnyen visszaaludt mikor még evett éjjel!Kiszipákolta a tejcsit vagy a tápit és már durmolt is!Sőt a végét már az álmosságtól alig bírta!
Kiveszed a kiságyból?Kapcsolsz fényt??tisztába teszed?
mert ezeket nem nagyon jó mert kiverheted az álmát a szeméből!
Mennyi idős?
Rögtön mész mikor hallod hogy nyöszörög nem sír túl sokat mire oda érsz?
lehet, hogy nem is éhes csak szomjas, de megissza a tápszert mert folyadék, viszont terhelve van a pocija.én ilyenkor teát adtam neki, és vissza is aludt.ha nem alszik el tea után akkor tényleg éhes, nem árt kipróbálni.
boldog babázást
Az első válaszánál, elképzeltem ahogy nem veszem ki a kiságyból és úgy szoptatom meg :)))
A kérdésre válaszolva nekem is sokára alszik vissza 1/2-1 óra, nem sír csak nézelődik, mielőtt visszaalszik. Igaz én szopi előtt tisztába is teszem, nálunk szinte mindig van kaki a pelusban...sajnálnám kakiban altatni. Nálad nem lehet, hogy éhes marad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!