Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Valami trükk, hogy a szoptatás...

Valami trükk, hogy a szoptatás könnyebb legyen?

Figyelt kérdés

Egy hetes a babám,és 2 problémám van a szoptatásnál.Az egyik,ha elengedi a cicit,úgy gondolom tele van,így jönne a büfiztetés,de azt nem igazán kedveli,nyekeg-nyikog,nem is mindig böfizik,és a legtöbbször felébred,és újra enne,és kezdődik az egész elölről.

A másik,hogy néhány nap óta,mintha rákezdett volna a nasizásra úgymond.Eszik,elalszik,majd mikor a böfizéses móka kezdődik,amit az előbb írtam újra enne,így a korábbi kb 40 perces etetés,jóval hosszabbra nyúlik,mert mikor próbálnám letenni nyöszörög.Van valakinek bevált módszere?

#szoptatás #büfiztetés #ágyba tétel
2012. dec. 4. 14:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
igen köszi,youtube-n már nézelődtem
2012. dec. 7. 12:25
 12/13 anonim ***** válasza:

A tyúbon nagyon sok nem éppen jó kötés kering sajnos:(, linkelek akkor Nked, ez garantáltam jó a picidnek:).

[link]

És még egy, arról, hogy miért üggőlegesben hordozd a babádat, csak azért mert a jutyúbon sok fektetett újszülöttes kötés is van, azokat semmiképp nem ajánlom:).

[link]

Esetleg tanácsadó hívásán gondolkodtál:)?

2012. dec. 7. 12:35
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi, sikerült
2012. dec. 7. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!