Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan működik a hozzátáplálás?

Hogyan működik a hozzátáplálás?

Figyelt kérdés
6 hónapos babám eddig csak szopizott. Kezdeném a hozzátáplálást. Mivel és hogyan kezdjem? Először szopizzon vagy először egyen és utána cicizik? Segítsetek!

2012. dec. 3. 10:38
 1/1 coffeez ***** válasza:

[link]

Én megmondom őszintén, előbb etettem, aztán szoptattam. Úgy csináltam, hogy kicsit előbbre hoztam a tízórait, hogy ne legyen olyan éhes,hogy türelmetlen legyen a kanál miatt :) Evett 2 kanállal, aztán kapta a tejet. Azért is jó ha van közte egy kis szünet, mert akkor nem fog gondot okozni a gyümölcs a tejjel. Mivel kezdjed? Én az almát ajánlom, aztán krumplit. Én felváltva adtam gyümölcsöt és Zöldséget, hogy ne essek más hibájába. Sokan a gyümölccsel kezdik, és persze utána nem szívesen fogadja a nem olyan ízletes zöldségeket. Sok sikert!

Ja és: [link] ez egészen jó, leszámítva hogy az apró magvassal én megvárom a 2. évet, de az Nektek még odébb van! ;)

2012. dec. 3. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!