Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2 az 1 ben kérdés?

2 az 1 ben kérdés?

Figyelt kérdés

1, miért nem jön meg sok anyukának a vérzése szoptatás alatt?

2,a laktoherb tea tényleg fokozza a tejtermelést?

köszönöm szépen ha válaszolsz.

1 hetes kismanó anyukája

2012. nov. 23. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:

1) hormonális hatások miatt

2) vagy igen, vagy nem. ki kell próbálni, csak óvatosan, mert sok babánál erős puffadást okoz

2012. nov. 23. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Az elsőre sajna nem tudom a választ.Én 1 napig ittam ezt a teát de abba hagytam mert hascsikarást okozott a fiamnak.Hallottam viszont olyanról aki napi 2 litert ivott és 2 éves koráig szoptatta a gyerekét.Úgy tudom tényleg fokozza csak nekünk sajna nem vált be.
2012. nov. 23. 16:09
 3/6 A kérdező kommentje:
hm..oké akkor csak napi 2 bögrével iszok belőle nehogy gond legyen.
2012. nov. 23. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

1. mert magas a prolaktin szint, és az akadályozhatja a peteérést.

2. fokozhatja, de a fiamnak is görcsölt tőle a hasa. Viszont érdekes, hogy a Herbalakt-tól (ugyanaz gyártja, csak ez teafű, nem filteres) semmi baja nem volt. Viszont tény, hogy a babánál jobban semmi nem szaporít. A lányomnál semmilyen praktikát nem vetettem be, mégis bőven van tejem. A fiamnál minden kapható serkentőt beszedtem, csak őt felejtettem el "használni" a tejtermelés serkentésére, 3 hónapos korára majdnem el is apadt, egy heti kínlódással tudtam visszahozni.:)

Úgyhogy szoptass ezerrel, tedd cicire, akárhányszor csak hajlandó szopizni és lesz bőven tej:D

2012. nov. 23. 16:33
 5/6 A kérdező kommentje:

tejem van bőven, csak gondoltam hogy legyen még több

de 3 válasz is sok nekem hogy hasfájós lett tőle a baba.

akkor kihagyom azt hiszem.

még maradt egy bögrével azt még megiszom és nuku.

2012. nov. 23. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:
80%

1. valóban a hormonok (de a szoptatás nem véd a teherbeeséstől!)

2. igyál inkább dm-es Allnatura-t, abban nincs kamilla. Vagy egy alkoholmentes sört, ha szereted, esetleg Maci kávét :)

De ha igény szerint szoptatsz, lesz elég tejed elméletileg :)

Gratulálok a Kismanóhoz :)

2012. nov. 23. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!