2 az 1 ben kérdés?
1, miért nem jön meg sok anyukának a vérzése szoptatás alatt?
2,a laktoherb tea tényleg fokozza a tejtermelést?
köszönöm szépen ha válaszolsz.
1 hetes kismanó anyukája

1) hormonális hatások miatt
2) vagy igen, vagy nem. ki kell próbálni, csak óvatosan, mert sok babánál erős puffadást okoz

1. mert magas a prolaktin szint, és az akadályozhatja a peteérést.
2. fokozhatja, de a fiamnak is görcsölt tőle a hasa. Viszont érdekes, hogy a Herbalakt-tól (ugyanaz gyártja, csak ez teafű, nem filteres) semmi baja nem volt. Viszont tény, hogy a babánál jobban semmi nem szaporít. A lányomnál semmilyen praktikát nem vetettem be, mégis bőven van tejem. A fiamnál minden kapható serkentőt beszedtem, csak őt felejtettem el "használni" a tejtermelés serkentésére, 3 hónapos korára majdnem el is apadt, egy heti kínlódással tudtam visszahozni.:)
Úgyhogy szoptass ezerrel, tedd cicire, akárhányszor csak hajlandó szopizni és lesz bőven tej:D
tejem van bőven, csak gondoltam hogy legyen még több
de 3 válasz is sok nekem hogy hasfájós lett tőle a baba.
akkor kihagyom azt hiszem.
még maradt egy bögrével azt még megiszom és nuku.

1. valóban a hormonok (de a szoptatás nem véd a teherbeeséstől!)
2. igyál inkább dm-es Allnatura-t, abban nincs kamilla. Vagy egy alkoholmentes sört, ha szereted, esetleg Maci kávét :)
De ha igény szerint szoptatsz, lesz elég tejed elméletileg :)
Gratulálok a Kismanóhoz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!