Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sport és fogyókúra szoptatás...

Sport és fogyókúra szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Kislányom már 5 hónapos, anyatejes baba. Most jutottam el arra a pontra, hogy kezdem magam nagyon rosszul érezni a bőrömben, és szeretnék leadni pár kilót, persze csak apránként. Tudtok tanácsot adni, mit hogy csináljak? Futni szeretnék,(kicsit tartok tőle, mert nagy a mellem) és pár napja baba-mama tornázunk is. Diétázni nem szeretnék nagyon, de az édességevést szeretném nagyon minimumra szorítani. (sajnos eléggé édességfüggő vagyok) Nem árthat a tej minőségének ez? Hálás lennék, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat!
2012. nov. 14. 23:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok, 5 hónapos a lányom, és kezdem nagyon ramatyul érezni magamat. Én még várok, amíg rendesen eszik mást is, csak utána merek komolyan tornázni, hogy elég legyen a tejci, mert nekem az ilyen fizikai megerőltetések rögtön apasztják. Eddig hátizmot és intim tornát csináltam hellyel-közzel. Te jól vagy? Én nem futhatok a gátam miatt, és ugrabugrálni sem szabad. Hastánc lenne jó, meg azok a Zumbák, amikben nem kell ugrálni. Nem csinálhatok kitörést, gugolást, erős hasizmot. Mindent csak ügyesen. Aztán talán javul minden. :)
2012. nov. 14. 23:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem tudom, olvasod-e még a válaszom, sajnos csak most tudok írni. A Zumba nekem már nagyon hiányzik, de ilyen intenzív mozgást nem merek végezni. Nekem nem volt gátmetszésem, ilyen téren nincs bajom. A hastáncot jó, hoyg írtad, remek ötlet! Régen hastáncoltam, van még zeném és DVD-m, lehet, hogy előveszem!

Futni már voltam háromszor, és szerencsére bírja a mellem. Esti szopizás után futok, és jó esetben egy ideig még nem ébred fel enni a lányom, így em volt még ezzel sem baj. Viszont 2. nap elég durva izomlázam volt...

Sok sikert és kitartást kívánok Neked is!

2012. nov. 21. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!