Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen fogyókúrát ajánlanátok?

Milyen fogyókúrát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
13 hónapos a gyerekem és még 2x szopizik.

2012. szept. 23. 23:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Power Yoga DVD napi 1x 1 óra. Semmi fehér kenyér, csokoládé, torta, keksz csak zabkeksz. Teába méz, semmi cukor.
2012. szept. 24. 00:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen. Szerintem is elég, ha a szénhidrátot drasztikusan csökkented. Szoptatás alatt mindig jobban kívánjuk a tésztaféléket, legalábbis én így voltam vele. Aztán szoptatás után ezzel leálltam és már bele is férek a gatyámba, pedig vagy 10 kilót híztam akkor.
2012. szept. 24. 11:58
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi nektek. Már régóta beleférek én is a terhesség előtti cuccaimba, de így is van rajtam 10 kiló plusz.

Szerintetek, ha elkezdek fogyózni, apadni kezd a tejem, és elválasztja magát a baba? Mert én már nem ragaszkodnék a szoptatáshoz.

2012. szept. 24. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!