Hogyan kell használni a bimbóvédőt? Jó a mellemre, de szopizás közben lejön róla és a kislányom arcára hajlik. Mit csináljak hogy a mellemen maradjon?
Ja, dobd el...
Arra is figyelj, hogy a melled és a bimbóvédő is teljesen száraz legyen!
Miért dobná el? Nem kell ijesztgetni, mert gondolom, nem viccből használná a kérdező!
Igen, fogni kell, de idővel megszokod és könnyebb lesz. Nővérem kizárólag bimbóvédővel szoptatott és simán ment egy évig. Akkor is csak azért maradt abba, mert tudatosan elválasztotta a kisfiát. Szóval simán lehet vele sokáig szoptatni.
szerintem is próbáld meg anélkül.
1.babámmal én is használtam, mert nem tudta bekapni a mellem. aztán 4 hónapos korára annyi gondot okozott, hogy majdnem feladtam a szoptatást. szoptatási tanácsadó segítségével sikerült leszoktatni róla.
2.babámmal is úgy éreztem, hogy muszáj lenne használni, de csak azért sem vettem elő. gondoltam, hogy ha éhes, csak fog szopizni. és tényleg, addig ügyesekedett, míg szépen könnyítés nélkül szopizik.
nekem muszáj használni, kb. nincs mellbimbóm. nekem pont a benedvesítés jött be, úgy nem mocorog el annyira. de mikor bekapja a Baba, szorítsd oda a melledhez a szárnyait, hogy tapadjon.
9 hónapja szoptatok vele, remélem még egy darabig lesz is elég tej :)
Én is használtam, be kell nedvesíteni, hogy tapadjon...még hogy szárazan....jó, hogy csúszkál....
Én úgy használtam, hogy csak az első pár percben volt rajtam, amikor már kicuppantotta, akkor levettem, így pár hét múlva el tudtuk hagyni. Próbáld így, akkor nem fogtok hozzászokni és ha már nem érzékeny a mellbimbód, akor hagyd el teljesen. Én kb 5 hétig használtam így, már elmúlt 4 hónapos a kisfiam és szoptatok. Ha csak lapos mellbimbó miatt használod, nem azért mert sebes, akkor próbáld meg kézi fejővel kicsit "kihúzni", hogy be tudja kapni. (A bimbókiemelő 8000 forint....) Ha sebes, nekem bevált az anyatejes bekenés és szabadon hagyás+Medela Purelan krém (ezt nem kell lemosni) vagy a Garmastan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!