Pár napos babának lehet adni cumit?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 13:57
11/14 xStefix válasza:
Lehet, de nem éri meg. Az okokat feljebb leírták.
Szerintem inkább ne kockáztass vele, mert előre nem tudhatod, hogy érzékeny lesz-e rá a babád, ill. bezavar-e a tejtermelésbe vagy sem. Utólag könnyen lehet mondani, hogy "simán", de jobban jársz szerintem, ha nem erőlteted.
(A lányom cumizott és nálunk se kavart be, de csak azért, mert tudtam, mire kell odafigyelni. A fiamnak már nincs és sokkal nyugodtabb vagyok így.)
12/14 anonim válasza:
Lehet adni ha elfogadja/igényli.Én próbálkoztam 3 hónapos koráig,de mindig olyan sikkesen kiköpte hogy öröm volt nézni :) Nem cumizik és az ujját sem szopja 11 hónapos.
13/14 anonim válasza:
2-es vagyok.
Valaki lát logikát a pontozásban? Pl. az 1. és 3. válasz között én nem látok túl nagy különbséget.
14/14 anonim válasza:
Mi 2 hétig voltunk a kórházban, már az első napokban adtak neki. Azóta is jól használjuk, ha nyugtalan és már jóllakott, gyors kicserélem a cicit cumira.7 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!