Mennyit (ml) kell vagy kellene ennie egy 10 napos 3kg-mal született babának naponta?
Figyelt kérdés
Egy-egy szopi alkalmával mennyit?2009. máj. 13. 14:13
1/4 anonim válasza:
Ezt úgy tudod kiszámolni, hogy a testsúlyt (kiló grammban) megszorzod 150-nel és elosztod a napi evések számával.
Ha 3 kiló és 6-szor eszik egy nap akkor így máz ki:
3*150=450g
450/6= 75g
Tehát 1 szopi alkalmával kb 75g, ami ennie kellene.
De szerintem ez csak tájékoztatás. Van hogy többet, van hogy kevesebbet esznek. Szerintem az a lényeg, hogy a napi adag meglegyen.
Remélem segítettem.
2/4 anonim válasza:
szia!Kb 60 ml-t 3 óránként,az napi kb 480 ml.De szerintem ne méregesd minden evésnél,csak fölösleges idegeskedés.
3/4 anonim válasza:
napi adag: testsúly x 150ml. Nem tudom, most hány kg, de ha a 3kg-t nézem, az napi 450ml.
1-1 szopinál: Ezt kell elosztani az étkezések számával. Ha 3 óránként eszik (éjjel is), akkor az 8 étkezés, tehát 450/8= 56,25, tehát kb 60g-ot kell ennie.
6 hetes baba anyukája
4/4 anonim válasza:
nekem mindig kevesebbet evett kb 40-50 grammal, mint ami a nagykönyvben meg volt írva (/nap). 3200 grammal született. most 7 hetes, 4700 gramm. tehát az se baj, ha kevesebbet eszik. sokmindentől függ, az anyatej kalóriatartalmától is pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!