Volt problémátok a szoptatással mikor vendégek jöttek?
anyósomék voltak vasárnap és etetni szerettem volna a kicsit.
kiment anyósom párja egy szó nélkül,de anyósom mondta hogy jöjjön be ne legyen kint egyedül :O
meglepödtem mert mondta hogy mikor ő szoptatott őt zavarta mikor bent volt valaki,na nálam ugyan ez anyósom ki be ki be mászkál. mondtam a páromnak hogy meglepödtem hogy behivta és hozzáteszem hogy anyósom 40éves a párom 24 és a párja meg 26. szal tök fiatal de mondta a párja hogy nem megy be!
másnál is volt valami hasonló?
Közeli hozzátartozók esetében nem volt gondom, édesapám előtt is bátran megszoptattam, a babát ha éhes volt, persze diszkréten eltakarva amit csak lehetett, nem úgy, hogy nézzétek mit tudunk!!
Ha olyan ismerős jött aki nem közvetlen rokon, akkor én vonultam félre a kicsivel, elnézésüket, és megértésüket kérve, addig a férjem szórakoztatta őket.Nem kell ebből olyan kínt látni.
Ha meg te nem akarod, hogy valaki nézze amint szopiztok, akkor mond meg, hogy legyen szives kicsit magatokra hagyni benneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!