Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csinálja most ezt?

Miért csinálja most ezt?

Figyelt kérdés
egy hete csak szoptatok már.(addig fejtem és cumisüvegből is adtam).szépen beállt 3-4 órákra az evése,és 100akat is megevett bőven.tegnap óta viszont 1-2 óránként eszik.totál úgyérzem kiürült a cicim is.egyszer lemértem és csak 50-et evett belőle.utánna totál üresnek éreztem.apadna elfelé vagy most ugrik?de akkor meddig csinálja ezt?éjszaka 2és fél óránként kelt és mindíg a másik cicire raktam.de nappal milyen időközönként váltsak cicit?attól apadhat a tej hogy nem eszek cukros dolgokat?
2012. nov. 4. 07:31
 1/4 A kérdező kommentje:
JA ÉS 5 HETES A BABÁM.
2012. nov. 4. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sürübben tedd cicire! sok a 3-4óra kihagyás!HA lehet akár 1-2óránként felválva a cici,nem mindig ugyan azt!és ne cumiból.Sok sok folyadék igyál,almalé,szop.tea 2-3l.,csak ne szénsavas legyen.és fő a nyugalom!Melltartótéjel napal okvetlen vegyél fel!!csak vele legyél a cici is hamarébb beindul.

4gyermekes anyuka.

2012. nov. 4. 07:43
 3/4 anonim ***** válasza:
a lényeg: rendszeresen egyél és sokat igyál!!! Nálam is volt ilyen időszak, 1-2 hetes volt a fiam, ugyan így éreztem. Megfogadtam a tanácsot: rendesen ettem és rengeteg folyadékot ittam. És ha teheted pihenj, nekem megváltás volt akár egy óra fekvés is. Egy éves múlt, és még mindég anyatejes a fiam. Sok sikert neked is:-)
2012. nov. 4. 07:44
 4/4 anonim ***** válasza:

első vagyok!

...5hetes a baba...

Igen icipici fordulat van ilyenkor az igaz,be fog állni ahogy elöbb irtam sürübben a cicit! a cumisüvegböl ne,esetleg egy kis forralt vizet a két szopi között.

Kitartás!

2012. nov. 4. 07:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!