Ismerősünk 3-4 hónapos babája átalussza az éjszakát: este 8-tól másnap fél 7-ig húzza a lóbőrt. Ez baj? Vagy fel kéne ébreszteni legalább egyszer, hogy szopizzon?
Az én lányom 2 hetesen átaludta az éjszakát. Egyszer keltettük fel az első ilyen éjszaka után gyerekorvos tanácsára, nehogy kiszáradjon, stb..
Na, azt az ordítást, üvöltést, sírást még az ellenségeimnek sem kívánom!
1 óra volt, mire megnyugtattuk a lányunkat. Enni sem akart.. csak annyit, hogy hagyjuk békén, hogy aludni tudjon.
Mai napig így van, jó alvó szerencsére.
15,5 hónapos. Éjszakai alvásán kívül 1× alszik, akkor is 1-től 3-ig.
Elején én is féltem, hogy mi lesz?! Egy szabályt tartottam be a napközbeni alvásaira: 4,5 órás alvás után felkeltettem. Sosem várta ki, hogy ez az idő leteljen. 4 óra alvás után mindig felkelt.
A gyermek apja retardált... te jó isten! Hogy lehet ilyet mondani egy csecsemőre? Vagy akár bármilyen gyerekre/emberre?!
Ebből a mondatából kisül, hogy azt se tudja, mit kezdjen egy gyermekkel. Az ilyennek minek gyerek?! De most komolyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!