Ha nem ette meg este a tejpépet, berakhatom a maradékot a hűtőbe, s másnap megmikrózva odaadhatom?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 12:11
1/5 anonim válasza:
Nem értem. Az esti maradékot most akarod hűtőbe tenni? Szerintem azt már öntsd ki. Ha este már betetted, akkor ma odaadhatod neki nyugodtan (én is úgy szoktam).
2/5 A kérdező kommentje:
Jaj, nem! Persze, hogy este, az evés után, de utánna már nem tudtam írni, csak másnap délben... :))
2009. ápr. 14. 22:04
3/5 anonim válasza:
En szoptatok jelenleg, de van nekem itthon tapszerem is a biztonsag kedveert. Nekem ra van irva a dobozara, hogy csak 2 oraig all el a hutobe rakva es nem lehet mikroba melegiteni, csak ha labosba raksz forro vizet, bele a cumisuveget es ugy melegited fel a tejet. Ezt a vedonom mondta es hogy nem lehet tobbszor melegiteni, csak 1x. Remelem segitettem valamit.
4/5 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy hűtőben két óráig áll el.. :) :)
Én este megcsinálom, és ha nem eszi meg éjjel, akkor reggel kapja meg.. Mi történik vele a hűtőben 8 óra alatt??!!
5/5 anonim válasza:
persze, a tápszergyártó hülye lenne ráírni, hogy eláll fél napig is.. akkor kevesebb fogyna a boltban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!