11 hónapos fiam van, és reggel este szoptatom. Ha iszok, mármint annyira hogy berúgok, akkor másnap estig kimegy a tejből az alcohol, vagy lefejjem?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 18:12
1/7 anonim válasza:
szerintem az a biztos ha nem rúgsz be. mondjuk én soha nem iszom alkoholt így én könnyen beszélek. Nem tudom mennyire nehéz ezt megállni, hogy ne igyon meg ne rúgjon be valaki.
2/7 anonim válasza:
Ha éjjel iszol, másnap estére biztos kimegy, de reggel nehogy megetesd :DDD
Érezd jól magad :)
3/7 A kérdező kommentje:
oké, köszi!!
:D
2010. máj. 15. 18:41
4/7 anonim válasza:
jaj már megijedtem hogy mindenki lehurrog. én is voltam mikor 7 hós volt a babám, tettem fel ilyen kérdést és kaptam anyait apait. tehát akkor én berúgtam, na nem a sárgaföldig csak jól éreztem magam egész este. hajnalban mikor hazamentem lefejtem kiöntöttem és dél előtt megint. aztán délután már etettem. semmi baja nem lett a kisfiamnak. utánaolvastam akkor biztos nem lesz semmi baja a babának. jó szórakozást !
5/7 anonim válasza:
Ha ugy iszol hogy berugsz,akkor reggel ne szoptasd meg,viszont ha csak pl.egy üveg sört ittál este,pár pohár bort vagy pezsgőt akkor reggel már szopiztathatod szerintem.
6/7 anonim válasza:
Az alkohol nem bomlik le az anyatejben, úgyhogy fejd le, aztán következő szopi mehet.
Ha csak picit iszol, szerintem nyugodtan szoptathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!