Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az ananasz es a pisztacia...

Az ananasz es a pisztacia okoz hasfajast a babanal? Tegnap ettem mind2 es nem tudom melyiktol de fajt a pocikaja.

Figyelt kérdés

2012. okt. 15. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam mind2 okozhat hasfájást, de ez babától is függ, mennyire érzékeny. Nálunk szinte mindentől fáj a hasija.
2012. okt. 15. 11:46
 2/5 xStefix ***** válasza:
100%

Bármi okozhat, amire ő érzékeny.

Ha gondolod, tegyél egy próbát: edd a kettő közül valamelyiket, de most csak keveset és ha arra is reagál (remélhetőleg azért kisebbet), akkor azt kerüld.

Tudom, senki se szereti tesztnyuszinak használni a gyerekét, de csak így lehet kideríteni, melyik a ludas. Az ananász déligyümölcs, a pisztácia meg csonthéjas; mindkét csoportban vannak allergizálóbb gyümölcsök. - Vagy, nem eszed még egy ideig egyiket sem. De felesleges azt is kizárni, amelyiket bírná. (Bár mondjuk mindkettő nélkül meg tudnál lenni, gondolom, egyik sem alapélelmiszer..)

2012. okt. 15. 12:05
 3/5 sashinka válasza:
0%
az ananászban sok az a fehérjebontó enzim ,zsírégető hatású és felgyorsítja az emésztést. én nem adnák babának . próbáld ki vegyél a szádba egy darab ananászt tard benne a nyelved elkezd zsibbadni ,ha meg konzerv a cukor se nagyon kell a picinek.
2012. okt. 18. 23:17
 4/5 Viridissima válasza:
0%
Hasfájás megelőzésére a tejet érdemes mellőzni az étrendből, ha esetleg azt fogyasztasz, illetve a védőnők szerint naponta 2 dl-nél érdemes megállni. Attól is fájhat a hasa, ha túl sokszor van szoptatva (igény szerint), mert nincs ideje a szervezetének feldolgozni az anyatejet, így folyamatosan dolgozik a gyomra és a belek. Amúgy tényleg kísérletezni kell, hogy mi okozza, az ananász szerintem sem jó ötlet, mert neki most gyarapodni kell, nem lebontani.
2012. okt. 21. 21:03
 5/5 xStefix ***** válasza:

A tehéntej valóban okozhat hasfájást, de a többivel nem értek egyet. A gyakori vagy igény szerinti szoptatás NEM okoz ilyen problémát, HA megfelelő a gyakorlat!

A gyomornak pont az a jó, ha mindig van benne valami.

2012. okt. 25. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!