5 hetes vagyok és egyfolytában magvakat (pisztácia, mandula, tökmag, szotyi. ) ennék és eszek ha van. Nem baj?
Dehogyis! Egészségedre!
Boldog babavárást!
Szia!
Én is nagyon kívántam ezeket a terhesség alatt, ha egy kicsit eszel néha az nem árt, de én azt olvastam, hogy ha az anya a terhesség alatt sok olajos magvat eszik, a baba később hajlamosabb lesz az allergiára ezekkel szemben.
Nekem ez elég ok volt, hogy ne nagyon egyem, de mondom néha egy kevés nem árt.
Boldog babavárást!
4 hós kislány anyukája
Én is ilyeneket ettem a terhességem elején, volt hogy egyszerre benyomtam 1kg pisztáciát :-)
Semmi bajod nem lesz tőle, max lesz egy csomó pattanásod, ha hajlamos vagy rá.
Valószínű h magnézium hiányod van és a szervezeted így jelzi h told neki :)
Én folyton tőkehalmájat ettem az elő hónapokban :)) ezélőtt sosem ettem ilyet! :)))))))
Szia!Biztosan hallottal a Kismamak nagykonyve cimu konyvrol(szerzo:Elizabeth Fenwick).Van egy resz a fontos tapanyagokrol.Es ott a rostoknal es folsavnal is mutatjak a magvakat.A folsavat azert is emeli ki mert a "szervezet nem tudja tarolni ezt az anyagot es ez raadasul a magzat kozponti idegrendszerenek fejlodesere hat kulonosen az elso nehany hetben".Ugy h szerintem fogyaszd batran,foldimogyoro,dio feleket stb...
Jo babavarast.20 heteske
nekem kifejezetten ajanlani szokta a doki ezeket a magvakat. jok hanyinger ellen is.szoval egeszen nyugodtan fogyszd, de azert ne tul sokat, mersekletesen mert az eremnek is ket oldala van,velemenyem szerint.
13 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!