Tényleg veszélyes a pisztácia fogyasztása állapotosan?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Számomra nagyon furcsa dolgokat olvastam ma a terhességgel kapcsolatban!Ez a pisztácia dolog szöget ütött a fejembe!Ez komoly???Nem túlzás ez egy kicsit???Ti hallottatok erről???puszika2008. febr. 5. 17:54
2/10 A kérdező kommentje:
örülök,hogy nem vagok egyedül ezzel a véleménnyel!Hihetetlen,hogy mennyi hülyeséggel tömik a kismamik fejét!
2008. febr. 5. 18:59
3/10 anonim válasza:
Nem hallottam róla és nem is hiszem el! Egyél nyugodtan ha kívánod és annyit,amennyi jólesik :)
4/10 A kérdező kommentje:
köszi,már túl vagyok egy zacskón,most gondolkodom rajta,hogy megbontsam e a másikat:-)
2008. febr. 5. 19:02
5/10 anonim válasza:
Szia
Hat ha mindent betartanank akkor semmit nem ehetnenk.
De errol meg En sem hallottam.
Szerintem is nyugodtan egyel amennyi jolesik.
10 hetes kismama
7/10 anonim válasza:
Most úgy megkívántam a pisztáciát!
8/10 anonim válasza:
Sajna még nem vagyok kismama, de komolyan mondom az agyamra megy a sok okos tojás! És általában persze ezeket a tuti dolgokat mind férfiak találják ki, akik ugye sosem élték át azt, amikor nehéz napok előtt mákos tésztát eszel savanyú káposztával:) Szerintem nem csak akkor kell egészségesen élni, amikor kismama egy nő, hanem mindig. Előtte, utána, közben.
Aki teheti szerintem éljen ugyanúgy, mint előtte, ez csak egy másállapot és nem betegség. Nagyon remélem én is így fogom átélni a dolgot... Már nagyon várom.
9/10 anonim válasza:
Ez szerintem is hülyeség, én ilyenről nem hallottam, ettem is pisztáciát terhesen, és nem lett a gyereknek semmi baja, már három hónapos és egészséges, mint a makk. De szerintem az a legjobb, ha megkérdezed a védőnőt, vagy a nőgyógyászt, hogy mik azok az ételek, vagy alapanyagok, amiket nem szabad terhesen enni (és utána közzé is tehetnéd itt, hogy mindenki megnyugodjon).
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi lányok!Imádom,hogy ilyen nagy az egyetértés közöttünk!puszika
2008. febr. 6. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!