Mellbimbófájdalom állapotosan, mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdődött, eddig semmi gond nem volt, szoptatós melltartóm van, nagyon kényelmes (az összes többit kinőttem hirtelen), szóval szerintem nem a melltartó a gond.
A mellbimbóm és a bimbóudvar teljesen száraz, szinte hámlik a szárasságtól, és iszonyatosan fáj, a bimbótól indul, és megy be a mellembe a fájdalom :(
Nem egész nap, de többször is meglep naponta, ilyen furát még nem éreztem.
Szerintetek mivel lehetne segíteni a száradást?(Krémet nem merek mellbimbóra rakni)
Mivel a fájdalmat?
Lehet ez jele annak, hogy nemsoká megindulhat az előtejem?
Most vagyok 19 hetes.
Köszönöm a válaszokat...
2011. jún. 19. 21:50
1/5 anonim válasza:
Hát ez annak a jele ,hogy folyamatosan változik a melled is,felkészül a szoptatásra illetve, hogy egyre több lesz benne a tejmirigy és lehet lassan elindul az előtejed is ... Azt nem értem miért nem mered kenni a szárasság ellen hisz nem lesz annak baja tőle!Sőt én a 2. babámat várom és amint elkezdett nőni a pocakom illetve a mellem egyből elkezdtem kenni testápolóval (aloe verás babával) hogy minél rugalmasabb legyen a bőröm és ne repedezzen meg.Jól is tettem mert épp 1 kicsit repedt meg a csípőmön és sajna 1-2 csík a mellemen is lett de csúnyább is lehetett volna.Nem szabad hagyni ,hogy kiszáradjon a bőröd mert akkor könnyebben elkezd repedni ezt ha rákérdezel a védőnőnél ő is ezt fogja mondani !
2/5 A kérdező kommentje:
A pocim és mellem kenem is vastagon,nincs is repedés eddig, de a mellbimbóm is nagyon száraz, azt nem merem kenni... Azt mondták, bedugulhat a zsíros krémtől, nem tudom, ennek mennyi az igazságalapja :S
2011. jún. 19. 22:29
3/5 anonim válasza:
Még annyit ,hogy nem muszáj krémet használni lehet babaolajat vagy terhességi csíkokra is kapni olajakat azt is nyugodtan kenheted a melledre és a bimbóra...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor kenem is babaolajjal :) Kész szerencse, hogy van itthon, mert már nagyon fájt :S
2011. jún. 19. 22:34
5/5 anonim válasza:
Hmm én még nem hallottam hogy begyulladhat tőle ettől függetlenül mivel mind mások vagyunk lehet van akinek begyulladt ,én csak a magam nevébe tudok szólni és nekem egyik terhességem alatt sem gyulladt be .Szerintem próbáld meg vékonyan kenni és figyeld hogy rosszabb vagy jobb lesz e tőle .Remélem segítettem :-) (első és 2. válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!