12hete szültem, miért fájnak a melleim?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta érzem a melleimet,eddig nem fájtakSzoptatok,de nem attól fáj,h.tele van,v.ilyesmi,volt neketk is!2012. okt. 13. 13:07
1/1 anonim 

válasza:

nekem egy 9hetes babam van.en is szoptatok de neha nekem is van nagyon szuro eles fajdalom a mellemben.a szuleszorvosom szerint attol van hogy a baba nem mindig szopja ki a tejcsit es mivel keves a hely az uj tejtermelesre abbol indul a fajas.probald ki ugy hogy ha lehet a babad uritse ki az egyik melled teljesen,es a masikbol is szopizzon.nalam ez bevalt igaz az en babam fel mellbol 20-25percig szopizik.meg megprobalhatod langyos vizzel tusolaskor is.ez is jot tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!