6 hete szültem, és kb 2 hete annyi tejem van, hogy szopi után 1 órával már úgy érzem, hogy szétdurrannak a melleim. A babám egyébként 3-4 óránként eszik, és elég sokat, mert nagyon szépen gyarapodik. Mikor fog beállni a tej mennyisége?
Figyelt kérdés
2008. máj. 8. 11:06
1/3 anonim válasza:
Szia!Én is így voltam rengeteg tejem volt örülj neki,hogy sok van.Fagyazd le anyatejgyűjtő tasakba ,mert szükséged lehet rá.Képzeld el nekem 5hónap után egyik napról a másik napra elapadt a tejem és volt mihez nyúlni.Írd rá a dátumot,hogy mikor fagyasztottad le.Viszont ha nem akarod tartogatni szólj a védőnődnek,hogy van feleslegbe anyatejed és biztosan talál olyan babát akinek szüksége van rá én is adtam.
2/3 anonim válasza:
Ha sok a tejed lefejheted és leadhatod anyatej gyűtőbe ahol más olyan anyukán tudsz segíteni akik rászorulnak és nincs tejük szoptatni. Ők ezt ingyen megkapják te viszont literenként 1800 forintot kapsz érte. Házhoz ki is mennek a tejért. Először szólnod kell hogy szeretnél leadni tejet és megvizsgálják, ha jó akkor semmi gond leadhatod minden nap. fejésnél figyelni kell hogy a mellszívó ki legyen sterilizálva és ne legyen párás nedves mert baktériumok szaporodhatnak el benne és fertőtőtt lesz a tej. Ezt ők ki tudják sterilizálni viszont azt hihetik hogy neked van valami bajod és gyógyszert ajánlanak. Ezt azért mondtam el mert barátnőm igy járt. " Pécsen ez így működik"
Üdv: 31 hetes kismami
3/3 anonim válasza:
Szia.Az előző válaszoló nagyon jókat írt, de ez attól függ hol laksz.Meg millió papír kell hozzá hgy elfogadják a tejedet.Pl: aids teszt,tüdőszűrő stb.A legjobb az egészben hogy míg szopiztatsz nem engedik a tüdőszűrőt.Baján legalábbis nem engedték.A másik hogy nagyon kevés anyatejgyüjtő állomás van és 40km-t már nem mennek a tejért.Bács-kiskunban, csak Kecskeméten van.Szóval ha sok a tejed fagyaszd le, még jól jöhet főzelékhez vagy ha esetleg elkell menned otthonról .Én a lefagyasztott tejemet a bátyám kisfiának adtam aki 6 hónapig azt ette, így megúszta a tápszert.Igaz én 7és fél hóig fejtem, mert rengeteg volt a tejcsim, és a lányom 2 évig cicizett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!