Tönkretette a mellpumpa a mellem. Valaki tud segiteni?

Szia!
Ki kellene valahogy masszírozni kézzel fejni a melled, mert túl sok lett a tej és befog gyulladni! Nem szeretnék butaságot írni, de ha jól emlékszem nekem a hideg vizes borogatás csodákat tett!
Ha már kicsit megindul akkor meg már a Kisfiad is ki tudja szívni, mert lesz sok tejed!
Üdv egy Anyuka.

hideg vizes borogatást felejtsd el mert attól elmehet a tejed!!!
a meleg vizes borogatás a jó.de a legjobb ha kézzel kifejed magadnak.tudom hogy nagyon fájdalmas de muszáj.vagy kérd meg barátnődet vagy valakit hogy fejje ki neked,mert te magadnak nem tudod úgy mert érzed hogy fáj és nem csinálod olyan erősen
tudom miről beszélek,nekem mind a 2 gyerekemmel így volt és ordítottam amikor masszírozták ki nekem,de muszáj volt nem akartam a kórházba kikötni emiatt.
nem megijeszteni akartalak de hidd el muszáj!!!
azért nem kapja be a baba mert túl kemény neki nem tud belőle "cumi"alakot formálni és így nem tudja szívni!!!

A túl sok fejéstől nekem is ödémás lett a mellbimbóm, szerintem te is erre gondolsz, nem az egész mellre, mert csak a bimbót és bimbóudvart említetted.
Sok mindent sajnos nem tudsz tenni, én kivártam, míg elmúlik, de közben muszáj volt szoptatnom. Én bimbóvédőt használtam amúgy is, anélkül nem tudott szopizni a lányom. Próbáld meg azzal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!