A barátnőm teljesen tönkretette a hetemet. Mit tegyek?
11/L
Van egy legjobb barátnőm (Viki) és ő elkezdett nyomulni a Kingára, engem meg le se szar!!!! Mindig ő mellette akar ülni, és szünetben mindig neki a párja.Nem baj, ha vele van, de engem ezért nem kell semmibe venni, vagy nincs igazam.De szokta kérdezni tőlem, hogy mi a bajom, én azt mondom semmi.Nem mondom el, főleg hogy vasárnap szülinapi bulija lesz és én nem akarom, hogy visszavonja a meghívást, mert a szívem mélyén akkor is a barátnőm....Hatodik osztály elején kezdjek el másokkal barátkozni, ugyanis összeleszünk vonva a b - sekkel.Szeretnék másokkal is barátkozni, mert úgy érzem ez már nem lesz soha az igazi.Teljes szívemből gyűlölöm Kingát, a legegyszerűbb szlovák mondatot se tudja lefordítani, nagyon buta, de menősködik, szinte minden fiú utálja.Mit tegyek?
előzőnek mondanám, hogy minden kornak megvan a problémája. Te is mit majrézol huszonX-30 évesen amikor végtére 80ra már úgysem számít semmi..
na de..
Ha azért nem hívnak el mert 4esed van, akkor maradjanak meg a kis "szektájukban" Itt kibukott a dolog csak érdek barátság.
:D
"a legegyszerűbb szlovák mondatot se tudja lefordítani"
Több Kingát a Felvidékre!
Moncsival meg az a baj, hogy roma kislány ugye?
vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!