Októberben vettem a Hervisben egy Nike futócipőt, de teljesen tönkretette a lábam, kicserélik ha visszaviszem?
Kitörte a sarkam,futás közben a hajlatnál nagyon nyom,ráadásul teljesen befekedett tőle a nagylábujjam :/
Nike incinerate cipőről van szó. Vagy 4x használtam,futópadon.
Az frankó :/
Miért nem?
tedd fel a kérdést magadban hogy miért is kéne nekik kicserélni.
a garanciás cipőket is csak akkor cserélik ki ha nem másnap viszed vagy még aznap viszed hogyha a gyártó hibájából szétszakad,leválik a talpa stb. hiba van vele.
nálad ilyen nincs,nálad csupán az van hogy rosszul választottál cipőt ami nem a bolt hibája hanem a tiéd.
a bolt meg már nem adhatja el új ként a használt cipődet azért mert te azt mondod nekik hogy csak párszor használtad futógépen.
azt bárki mondhatja,és nem is szívesen vennék /de szerintem te sem/ olyan cipőt amiről azt hiszem hogy új,az ára is az új cipőé és közben meg már valami vadidegen használta edzésen vagy akárhol.
Nem baj azért köszi.
Azért bepróbálkozok,hátha kicserélik vagy valami. Régebben dolgoztam a deichmanba és ott nekünk ki kellet cserlni a használt cipőt is, mégha semmi baja sem volt a terméknek,csak a fogyasztó ráunt,vagy meggondolta magát.
XD
Nem teszik vissza eladásra,csak ami tényleg makulátlan. Visszaküldik a gyártónak:)
Meg kell védenem a cipőt. Nem a cipő hibája, ha neked nem jó. Futócipőt nem úgy kell venni, hogy bemész és melyiknek tetszik a színe, hanem a lábadra, futási stílusodra kell illeszkednie. Érdemes futóboltba (pl Spuri) megérdeklődni melyiket ajánlják neked. Ott veszik a fáradtságot, hogy megvizsgálják merre dől a lábad, stb. Ha a hajatnál nyom, akkor pontosan nem jó cipőt választottál magadnak, mert valószínű egyenes talpad van ez pedig egy emelt talpboltozat ívű cipő.
A kidörzsölés ellen futózokni és egy számmal nagyobb cipő ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!