Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van rajtam kívül olyan,...

Van rajtam kívül olyan, akinek a szteroidos kezelés teljesen tönkretette a bőrét? :S

Figyelt kérdés
17/L vagyok, és velem ezt történt. És teljesen már soha nem fog rendbe jönni. Nem merek így úszni menni, strandra semmit, még tesizni sem, mert nagyon csúnya és látványos, és nem akarom hogy lássák.:S:S Ti hogy tettétek túl magatokat rajta?
2010. febr. 21. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
szia,ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok,leírnád kérlek,h pontosan ez a kezelés nálad mi volt?
2010. febr. 21. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:

medrolt/ metypred et szedsz/szedtél?

én tiszta csíkos vagyok tőle:s mellemen hasamon,combomon, mindenhol,+ még fényérzékeny is ami miatt a strand kilőve..

15/L

2010. febr. 21. 20:15
 3/10 A kérdező kommentje:
hodgkinra kaptam prednisolont, de nagyon nagy mennyiségben. 5 éve. de legalább jó tudni hogy nem vagyok egyedül:S:S
2010. febr. 21. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:
én medrolt szedtem 3 hónapig és nekem is mindenhol szétszakadt a bőröm, a lábamon, karomon, mellemen, a hasamnál. Sajnos nem tudok mit csinálni, ráadásul még híztam is tőle :(
2010. febr. 22. 13:13
 5/10 A kérdező kommentje:
énis:S legjobb párosításxD szüzen halok meg:D
2010. febr. 22. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:

én 1 éve szedem.. volt hogy 500mg-ot arcom is felpuffadt minden:/ most már kezd lemenni,meg a hasam is,de a csíkok nem:S

20:15ös voltam

2010. febr. 22. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem nyáron kellett szednem prednisolont, mert bogárcsípésre allergiás lettem elég durván... nekem épphogy ezeket tüntette el, bár nem sokáig szedtem. Csak kicsit hülyén éreztem magam a gyógyszertől :S. Nektek miért kellett ilyet szedni? :O
2010. febr. 22. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:

ém autoimmun beteg vagyok.

13:13 voltam:D

2010. febr. 23. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:

13:13-as az én vagyok:D

Mert súlyos tüdőgyulladásom volt meg a mellhártyám is begyulladt és a mellüregembe foyladék keletkezett de ez egyik napról a másikra tehát egyik nap még úgy érzed semmi bajod másnap meg kórház és mivel tenyérnyi nagyságú volt a gyulladás hát elég sok antibiotikumot is szedtem a medrol mellé, meg persze a kórházba napi 3 injekció, sajnos ez van.

2010. febr. 23. 20:28
 10/10 anonim ***** válasza:

jah bocsi tényleg más kérdésnél voltam 13:13as: D

bocs ,még1x

2010. febr. 26. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!