Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zyneryt kezelés elején van...

Zyneryt kezelés elején van átmeneti romlás?

Figyelt kérdés
Még most egy hete,hogy használom, de jó pár gyulladt pattanásom van és nem szokott ennyi lenni még menzesz előtt sem.Lehetséges,h azért reagál így a bőr,mert minden erősen szárító hatású készítmény egy kezdeti romlást okozhat, nem?
2011. szept. 28. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem ilyet nem okozott. Akkor lehetne a termékre fogni, ha ott jön ki, ahol használod, és gondolom nem az egész arcod törlöd át vele.
2011. szept. 28. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt ilyen.
2011. szept. 28. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
én egész arcra használom(ahogy kell) és nekem sem volt ilyen,de mástól hallottam, hogy eleinte rosszabb.
2011. szept. 28. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
(nekem elég volt a meglévő pattanásaimra használni, a bőrgyógyász nem javasolta, hogy az egész arcom áttöröljem vele, arra adott mást, azért írtam)
2011. szept. 28. 17:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)Én is egész arcra használom, mivel főleg a mitesszereimet szeretném vele eltüntetni.Azért nyugtatom magam azzal, h ez a romlás egyelőre természetes,mert ez úgymond a faggyúmirigyek végső elkeseredett harca :D Bár a gyulladtabb pattanásokat nem tudom mivel magyarázni,lehet, h mostanában elég sok zöld teát ittam/iszok és az méregtelenít így, vagy az, h meg fog jönni.Várom még a további tapasztalatokat!:)
2011. szept. 28. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Mint zöld tea függő mondhatom, hogy nem is attól vannak a pattanásaid...
2011. szept. 28. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!