Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem elèg zsiros a...

Timike26 kérdése:

Nem elèg zsiros a tejem? Valaki segitsen megèrteni, MIèRT NEM SIR HA èHES?!?!?

Figyelt kérdés

szptember 13-àn volt 5620gr,ma 5880gr..keveset hizott,potlàst irtak fel,de nem fogadja el.

igèny szerint szoptatom,eloszor az enyik mellembol,majd amikor kikopi/siràs nèlkul/megbufiztetem ès visszarakom arra a mellemre de nem fogadja el,ilyenkor a màsik mellemre rakom mert abbol csopog a tej.erre ràkap,pàr perc ès azt is kikopi,dugdossa kifelè a nyelvèt,DE NEM SIR.minden evès utàn nyugodt mosolygos baba,jol alszik az èjszaka,igaz pàr napja felkell 2/3 szor enni de ezt ràfogom a novekedèsi ugràsra.

nem èrtem..teljessen kivagyok,mièrt nem hizott eleget? mit rontottam el?DE HA èHES AKKOR MIèRT NEM SIR,èS HA MèG èHES MIèRT NEM FOGADJA EL 10 PERC MULVA SE A CICIT???!!!

Valaki tudna segiteni?

2012. okt. 2. 14:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám 4kg-mal született.4 hónapos korára megduplázta a születési súlyát!azóta havonta csak 200-400 grammot hízik,a védőnő meg a doki is azt mondta ne aggódjak ez azért van,mert az elején nagyon gyorsan fejlődött.Anyatejes a babám.szerintem ne parázz.Nincs gond!
2012. okt. 3. 21:08
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

3 hónaposan vagy egy fejlődési ugrás, ezért eszik most gyakrabban a babád.

Jajj ne perázz már! Semmi baja sincs a babának, és neked is elég tejed van, ami számára a legtökéletesebb táplálék. Persze hogy nem fogadja el a tápszert :)

Csak így tovább, ügyesen, a védőnőnél pedig bólogass sűrűn, amikor tanácsol valamit, nem kell vele összebalhézni, de ne is hagyd, hogy összezavarjon téged!

2012. okt. 3. 23:08
 23/27 A kérdező kommentje:

sziasztok mint igèrtem elmesèlem mit mondott a doki.

hozzàteszem tegnap csak nem birtam magammal ès megprobàltam lefejni egy kis tejet...o aludt ès egy csepp se jott ki...aztàn felkellt ès enni adtam neki mikozbe a màsikbol meg csopogott a tej..nekiàlltam fejni a màskbol mig o evett..ès lefejtem 50ml...

akkor csak nem èn vagyok a hulye....

szoval ma visszamentunk,de elobb bementunk megint mèreckedni,kèrdezte hogy vagyunk,mondom jol de majd elmondom miutàn megmèrtuk... megmèrtuk ès 5960 gr.

na mèg mielott nekiàllt volna magyaràzni hogy bizti a tàpszer....kedvessen ràzuditottam ez a kèt nap osszes idegeskedèsèt...

hogy megse nèzte hàny cm,lehet hogy nott is,nem vette figyelembe hogy ebbe a honapba megjott,ès az is bezavar...rogton tàpszerèrt kiàltott....

otthagytam..mèg valamit magyaràzott a fèrjemnek hogy lehet hogy nem jol mèrte fel a helyzetet bla bla bla..

a dokinak megmutattam a kiskonyvet..elmondtam milyen àlltalàban a kislànyom,nem szèpitettem.szerinte a kislànyom szèpen hizik,tok felesleges tàpszer.

:))) ugyhogy minden visszatèrt a normàlis kerèkvàgàsba...

megnyugodtam.

2012. okt. 4. 14:27
 24/27 anonim ***** válasza:
Ügyesek vagytok:)!
2012. okt. 4. 14:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2012. okt. 5. 19:44
 26/27 A kérdező kommentje:
olaszorszàg.
2012. okt. 5. 21:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Akkor nem ott, ahol én. Mert itt a kiskönyvben van egy grafikon. Nem tudom nektek van-e. Ha nem esik a kiinduló vonal alá, akkor teljesen okés a hízás. Bár szerintem amúgy is jól hízik a babád. Én nem adnék neki tápot.:)
2012. okt. 5. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!