Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha ehes lene megene a tapszert...

Ha ehes lene megene a tapszert ugye?

Figyelt kérdés
Harom honapos es ket hetes babam sokat sirt azt hitem ehes marad igy vetunk neki tapszert de nem isza meg szopi utan!Akkor ezek szerint nem marad ehes!Ugye?
2012. szept. 29. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha éhes lenne megenné, sőt.. Talán lehet, hogy nem büfizett eleget, az enyéim is voltak így, rászoktam arra, hogy a térdemre ültetem, úgy büfizünk, így tényleg könnyebb volt. Vagy próbáld meg etetés után hasra tenni az alkarodra, és simogatni a hátát, esetleg egy picit ütögetni a fenekén a pelenkáját, ringatni kicsit, talán beszorul a levegő a pocakjába, ezek jó praktikák arra, hogy könnyebben kijöjjön :D Lehet, hogy a tejed erős, olyat ettél, amit az ő kis szervezete még nem úgy tolerál, esetleg tejterméket, vagy tojásosat, amitől fájhat a hasa..
2012. szept. 29. 11:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!
2012. szept. 29. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!