Ki milyen tápszert használ? - és mennyibe kerül, ha gyógyszertárban váltom ki?
Hadd kérdezzem már meg "kedves" első, ha nem értesz valamihez miért szólsz bele? Mit adjon enni a babájának enni szerencsétlen Anyuka, ha nincs teje és még picike a gyermeke?
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: 600 g Nestlé Lactogen 510,- Ft.
Elnézést hogy megmertem kérdezni!
Kedves első!császáros voltam 5 hétig tudtam szoptatni a babámat majd belázasodtam begyulladt a sebem újra nyitották majd kimosták!!
és valahogy tudod elment a tejem.és akár mit eszek csinálok nem elég a babámnak!!
ennyi! de köszönöm a megalázó megjegyzésed!!!!!
mi milumil startot adunk 7 hetes a baba, az elsö lányomnál nekem sem volt semmi tejem (nem idnult be szinte egyáltalán), akkor kb 6 hós koráig a startot adtuk, mert a doki azt mondja ez az egyetlen ami anyatej jellegü (amúgy németországban élünk és itt PRO-nak hívják otthon a Müllerben van PRO). Most is ezt adjuk, csak most napi 1-3 alkalommal kap csak tápszert mert rengeteg tejem van.
Az elsö szerintem nem tudja mihez szolt hozzá, csak írt valamit hogy kizárják, ezzel játszanak az unatkozo tinik otthona szünet vége felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!