Ki milyen tápszert használ? - és mennyibe kerül, ha gyógyszertárban váltom ki?
Milumil AR Optima kifejezetten bukós babáknak való, mondjuk az én babám nem bukott, de sokat ébredt éjjel ezért írta fel a dokibácsink, hátha telibb lesz vele a pocakja. Szentjánoskenyérmag-kivonat van benne azt hiszem, sokkal sűrűbb mint a sima tápi, váltanunk is kellett nagyobb cumira, nem bírta kiszívni belőle. Ami a mi esetünkben nem volt baj, mert már 5 hós volt a babám. Szerintem sokkal jobb is az íze, mint a HA-s tápiknak.Az árára sajnos már nem emlékszem pontosan, olyan 1.200.-Ft körül volt talán.
Sajnálom hogy ennyi bajotok volt, az én babám nem volt hajlandó szopni, tudom milyen mikor megjárod a poklok poklát, remélem gyorsan felépülsz :)))
Szia! 1 éves lesz a babám már vagy a 10. fajta tápszert eszi. ;-) Sajnos hamar megunja...
Ami éppen az aktuális. Milupa Fermentált- hasfájós-székrekedéses-bukós babáknak. 1000 ft receptre. Újszülött kortól lehet adni. Nekünk ezekkel amúgy is probléma volt, szóval jó hogy ezt eszi.
Szerette még a Humana Baby Fit Plus-t is. Az banános. 650 ft körül volt receptre.
Evett Nestlé Lactogén-t. Sima Humana-t. Milumil Ar optimát, Beba H.A Sensitiv-et, Beba Start-ot, Milumil Laktózmentest is ette-gyanús volt rá.
Van egyébként bőven miből válogatni. ;-)
Ha nincs különösebb baja, hasfájás, bukás, székrekedés, tejérzékenység, akkor szerintem jó a sima tápszer is neki...
12-es vagyok megint ;-) Nekem az első perctől kezdve nincs tejem. És valószínű, hogy nem csak én vagyok ezzel egyedül.
Nem értem miért kell ezen ennyit problémázni. Sok anyuka olyan rosszindulatú tud lenni. Nem az 50-60-as évekbe vagyunk. Nagyon is jók a mai tápszerek, millió gyerek nő fel rajtuk. Ennyit erről. ;-)
Ne keseredj el kedves kérdező. Teljesértékű ember és anyuka vagy attól függetlenül, hogy nincs már tejcid!
Az elsőnek pedig üzenem, hogy ha valamihez nem ért, ne szóljon bele! Még hogy picibabának főzni kell... Istenem, ilyen buta embert még a föld nem hordott a hátán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!