Miért nem lehet Megyénként anyatejgyüjtö állomást szervezni? Se székesfehérvár se Dunujváros /és ez csak egy megye ahol nincs ilyen! többet érne mint a tápszert adnia ygereknek
Dühös vagyok nem tudtam szoptatni sajnos erre tápszert kell venni mert itt a környéken nincs ilyen lehetöség. Holott sokkal többet ér mint egy ezer éves Bor ezt kéne támogatni az államnak és a doktoroknak és a védőnőknek
ha nincs ismerösöd meg vagy löve
Én se tudtam szoptatni egyáltalán,be se indult a tejem.Elejétől fogva tápszeres volt a kislányom,aki már 2,5 éves és makk egészséges.Semmi baja nem lett a tápszertől.
A tápszerben is benne van minden vitamin.És például az egyik ismerősöm kisfia szopott mégis beteges volt,míg az én lányomnak a náthán kívül semmi baja nem volt 1 éves koráig.
1.vagyok
Még annyit.Én mondjuk inkább tápszert adnék mint egy vadidegen anyatejét.Mi van ha az illető cigizik,stb.
De ez csak az én véleményem.
7.-nek!
2.vagyok
Igen,inkább költöttem a drága tápszerre.Mert az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!