Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem lehet Megyénként...

Miért nem lehet Megyénként anyatejgyüjtö állomást szervezni? Se székesfehérvár se Dunujváros /és ez csak egy megye ahol nincs ilyen! többet érne mint a tápszert adnia ygereknek

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 17:32
 1/8 A kérdező kommentje:

Dühös vagyok nem tudtam szoptatni sajnos erre tápszert kell venni mert itt a környéken nincs ilyen lehetöség. Holott sokkal többet ér mint egy ezer éves Bor ezt kéne támogatni az államnak és a doktoroknak és a védőnőknek

ha nincs ismerösöd meg vagy löve

2012. szept. 18. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Én se tudtam szoptatni egyáltalán,be se indult a tejem.Elejétől fogva tápszeres volt a kislányom,aki már 2,5 éves és makk egészséges.Semmi baja nem lett a tápszertől.

A tápszerben is benne van minden vitamin.És például az egyik ismerősöm kisfia szopott mégis beteges volt,míg az én lányomnak a náthán kívül semmi baja nem volt 1 éves koráig.

2012. szept. 18. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Még annyit.Én mondjuk inkább tápszert adnék mint egy vadidegen anyatejét.Mi van ha az illető cigizik,stb.

De ez csak az én véleményem.

2012. szept. 18. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
bocsi 2.voltam.
2012. szept. 18. 17:41
 5/8 A kérdező kommentje:
csak is bevizsgált anyatejröl bezsélek nem oylat amit hirdetnek itt ott
2012. szept. 18. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sem adnám más nő tejét a gyerekemnek. Nekem sem volt tejem, ismerősöm akart adni ingyen, de inkább nem kellett. Cigizik. Azt hogyan tudnák ellenőrizni? Akkor már inkább a tápszer.
2012. szept. 18. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Talán pont ezért nincs,mint ahogy itt leírták? Más anya teje még ingyen se kell. Inkább költenek a drága tápszerre. Sajnos én se tudtam kizárólag szoptatni a babám,kellett a kiegészítés,nagyon örültem volna,ha hozzájuthattam volna anyatejhez. A barátnőm nem tudja kinek adni a sok-sok liter anyatejét,mert nem kérik,pedig ellenőrzött minőség,kiönteni pedig nincs szíve.
2012. szept. 18. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:

7.-nek!

2.vagyok

Igen,inkább költöttem a drága tápszerre.Mert az a biztos.

2012. szept. 18. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!