Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most akkor merjek szoptatni...

Most akkor merjek szoptatni vagy nem?

Figyelt kérdés
Begyulladt a bal mellem és tegnap 38.4 volt a lázam, ami mára már lement. Kevés tej van benne, valaki azt mondja szoptassak ugyanúgy valaki meg azt hogy fejjem le és dobjam ki.
2009. aug. 2. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindkét verziót hallottam már. De inkább hívd fel a védőnődet és kérdezd meg, ő ismer téged.
2009. aug. 2. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A mai védőnőknek fogalmuk sincs... Hívj egy LLL ligás szoptatási tanácsadónőt, ha még szeretnél szoptatni!
2009. aug. 2. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

A védőnők nem értenek a szoptatáshoz(általánoságban)

Tényleg kérj segítséget .

2009. aug. 2. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérj segítséget, ahogy az előttem írók is mondták, de addig is szoptas!Az hogy lázas vagy nem baj ha szoptatsz.Viszont a mellednek minél jobban ürülni kell hogy elmuljon a gyulladás.
2009. aug. 3. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan így voltam egyik este 39-re szökött fel a lázam,a mellem meg be volt durranva.

Hívtam az ügyeletet,azt mondták algopirint lehet bevenni és ha lement a láz lehet szoptatni.

Másnap orvoshoz mentem azt mondta,lehet szoptatni nyugodtan,egy esetben nem lehet a gyulladt mellből,a váladékozik.Akkor azt fejni kell és kidobni,viszont a másik mellből lehet tovább szopiztatni.

2009. aug. 3. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!