Iszonyat hülye kérdés, bocsii (? ) :->
Figyelt kérdés
Nah szóval az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e változtatni a tej ízét, úgy ahogy pl. ha a férfiak vaníliát esznek sokat akkor a sperma édesebb lesz..:)2012. szept. 23. 16:06
1/12 anonim válasza:
Elvileg igen. Legalábbis én úgy tudom, ha sok édeset eszel akkor a tej is édesebb lesz:) én nem próbáltam, de biztos így van:)
2/12 anonim válasza:
Ez nem hülye kérdés. A karakteres ízek érződnek az anyatejen is, pl. fokhagyma, fahéj, vanília fogyasztása után más lesz a tej íze.
3/12 A kérdező kommentje:
És a 4 hónapos babám szerintetek mit szólna hozzá ha sok vaníliát ennék és édesebb lenne a tejci? :-)
2012. szept. 23. 16:14
4/12 anonim válasza:
lehet örülne, de neked sok lesz a cukor :)))
5/12 A kérdező kommentje:
Érte bármit:)
2012. szept. 23. 17:00
6/12 anonim válasza:
olyan édes vagy....elképzelem, ahogy ott ülsz könnyes szemmel szoptatod a kisbabád és azon gondolkozol milyen tökéletes :)
7/12 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos, de csak rosszat tennél a kicsivel hosszú távon. Az ízlelése az édeshez szokna, azt pedig tudjuk, hogy mennyire nem egészséges, ha valaki sok édességet eszik, vagy a cukros főtt ételeket nagyon édesen...
8/12 anonim válasza:
a csecsemők már évezredek óta ugyan azt az ízű anyatejet isszák és még egyiküket sem hallottam reklamálni... bár lehetséges megváltoztatni az anyatej ízét,de attól még nem Boci madártej jön majd a melledből. és erősen kétlem,hogy erre szüksége lenne a babádnak,ráadásul,ahogy egy előttem hozzászóló leírta, abszolút nem egészséges,ha a gyerek az édes ízhez szokik...
szerintem várj,amíg ihat ízesített dolgokat!
9/12 anonim válasza:
Miért kéne megváltoztatni az ízét? A babáknak így is tökéletes.
Jól mondják: akinek nincs baja, az gyárt magának.
10/12 anonim válasza:
A kérdező felnőtt ember, majd ő eldönti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!