Miért hisztizik 4 hetes kislányom szoptatás közben?
egy 4 hetes gyerek nem hisztizik, azt majd 1 éves kora után fogja.
Most még az életéért küzd, neki egy éhes has azt jelenti éhenhalás gyorsan ordítsunk.
Nálunk kiderült hogy a szopi párnát nem szerette. èjszaka egy sima párnán szoptattam, és soha nem volt ilyen baj, míg reggelente is csak vonaglott a kezembe és nem kellett neki. A szoptatós párnába apró golyócskák vannak amik zörögnek és utálta, így eltartott pár nap mire rájöttem mi a baj.
Eröltessed csak neki, ha éhes enni fog. Nekem félig tápszer is a lányom, elöször szopi majd tápszer, de sokszor elöjön ez a szitu, aztán másnap meg 20 percet is lóg a cicin. vagy is ne add fel, a szoptatás ilyen, lehet már a köv szoptatásnál szépen szopizik.
Fejlődési ugrás szokott lenni 4-6 hetes korban. Majd lesz egy 3 és 6 hónapos korban is.
Ez azzal jár, hogy türelmetlenek a gyerekek és nem bírják kivárni, amíg a tejcsi elindul.
Esetleg szoptatás előtt közvetlen fejhetsz egy picit, hogy könnyebben elinduljon a gyermekednek a tej, miközben szívja.
Vagy gyakrabban mellre teszed a gyermeked, hogy kielégítsd az étvágyát.
nekem ezt akkor csinálta, amikor tévesen ugyanarra a cicire tettem, mint az előző szopinál, és kifogyott :)
gyorsan áttettem másikra.
nem kevés a tejed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!