Brutko kérdése:
Ha fejés közben maszírozni kell a mellemet, hogy a mellszívóval leszívható legyen a tej, akkor szoptatás közben is kell maszírozni kell a mellet hogy folyamatosan jöjjön a tej?
Figyelt kérdés
de akkor, hogy szoptatom a kislányom, ha a mellbimbóm lapos és a pici nem bírja a szájába venni csak bimbó kiemelővel amit tartanom kell szoptatás közben?2012. szept. 21. 21:00
1/4 anonim válasza:
Szoptatás közben nem kell masszírozni. A baba ügyesebb, mint az összes mellszívó együttvéve. Majd ő elintézi.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha nem maszírozom a mellszívónak nincs mit kiszívni.
a gyermeki száj helyettesítheti a maszirozást?
2012. szept. 21. 21:07
3/4 anonim válasza:
ne akard összehasonlitani a kicsi technikáját egy gépével:)
pl sohasem fogsz tudni annyit kifejni, amennyit a baba ki tud szivni.nem kell masszirozni!!én fejés közben sem szoktam mondjuk.7hónapja szoptatom második babám
4/4 anonim válasza:
Szia! Én sem maszírozom sem szoptatás közben, sem pedig fejés előtt a mellem. A babám szív olyan erősen, hogy ne kelljen maszírozni, a mellszívóval meg ha szívod, akkor pár másodperc múlva beindul tőle a tej anélkül is, hogy előtte maszíroznád, csak kicsit várni kell. Én onnan tudom, hogy mindjárt beindul, hogy elkezd előtte fájni a cicim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!