Elég a tejem? Hogy tudnék több tejet csinálni?
A leírtak alapján elég e tejed.
Mivel fejsz?Én gépi fejővel soha nem tudtam fejni,csak kézzel.Úgy akár 1 decit is.
Szia! Egyidős a babánk!!!!!! Nekem is 6 napja volt császár és amit írtál mintha én írtam volna. Dettó ugyanez van nálam is, mindent kiszív a pici, én se tudok fejni semmit. Most volt itt a védőnő a gyerekorvossal és megnyugtattak, hogy örüljek neki, hogy kiszívja, most még ez bőven elég, majd később be fog jobban indulni. Amúgy én mérem és változóan eszik, volt már, hogy csak 10 g-ot tudott kiszívni, de 1 óra múlva felébredt és 60 g-ot evett. Egyébként 40-50 szokott lenni.
Azt mondták ez az igény szerinti szoptatás lényege, hogy nem kell az adagokhoz ragaszkodni, hanem 24 órás átlagot kell nézni. A mérlegelés is csak megnyugtatásnak kell, mert ha eszik és elalszik, akkor biztosan eleget evett.
Nyugi, én is parázok, de ügyesek leszünk!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!