Naponta hányszor kell csinálni a 7-7,5-5,3-3,1-1 fejést, hogy szaporodjon a tejem?
Én kétszer csináltam egy nap, 5 napig, és elég volt:) Ha éjjel tudod csinálni, az a legjobb, mert akkor termelődik a legtöbb tejcsi, kitartás!
Le a kalappal, hogy ilyen kitartó vagy, én azért csináltam napi kétszer, mert nem bírtam éjjel fent lenni:( De te profi vagy, neked is sikerülni fog!
Elég kétszer, ügyes vagy, hogy este csinálod.
És tarts ki, megéri. Én sajnos feladtam, és vegyes táplálású lett a kicsim, de a barátnőmet addig bíztattam, amíg rendbe nem jött a kereslet-kínálat nála. És most minden stimmel :)
Én nem így csináltam.
Egyszerűen csak elkezdtem fejni háromóránként. Nulla tejem volt, csak pár cseppet tudtam kiszedni a cicimből. az első nap végére 20 miliig jutottam. Második nap már kijött a kettőből együtt 230 mili, aztán 40, 50, és így tovább.
Most fejésenként 2-3,5 decinél tartok. (Sajnos a korababám nem tud szopizni.) Még mindig háromóránként fejek - és nem apad ám a tejem! Pedig nem szedek semmit mellé, se teát, se homeós bogyókat, se rántott levest, se sört.
Egyszóval aláírom, mert nekem bejött, hogy minél gyakrabban és miné, több inger éri a melledet, annál több lesz a tejed, függetlenül attól, hogy betartod-e a 7-7,5-5,3-3,1-1 fejést, vagy sem.
4 hetes kisfiú anyukája
Nekem is este hatkor-hétkor érkezik haza apa. A szüleim vidéken vannak, a barátaim is, anyósom meg jobb, ha nem segít. :-(
Most vagy fontos neked a tej, vagy nem. Ha fontos, és nem akarsz tápszerre átállni, akkor nincs mese, időt kell áldozni rá, mert csak a rendszeres és gyakori ingerléstől lesz tej. Olyan nincs, hogy csak éjjel fejsz, csak éjjel ingerled, és nappal is van tej. :-(
Utolsó, én cáfolnám amit leírtál. Én csak éjjel fejtem, és lett elég tejem, a fiam tegnap volt 9 hónapos, és még mindig szopizik. Napközben sosem volt rá időm, hogy fejjek, maradt az éjszaka.
Kérdező, hajrá, éjjel termelődik a legtöbb prolaktin, ha csak éjjel fejsz is, emelkedni fog a tejmennyiség!
Kitartás!
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!