Hogy kell csinálni az a 7 perces fejési teknikát amivel több lesz a tejem?
Elkezded az egyik melled fejni 7 percig, majd jön a másik hét percig, majd az első 5 percig, másik is 5 percig, első 3 percig, második három percig.
Pár napig csináld szopi után, a lefejtet ne add oda a babának, így lesz több.
Sőt ha van két elektromos mellszívód, vagy dupla fejes azzal meg még hatékonyabb, ott egy időben kell fejni mindkét mellet 20 percig kb.
Ha szaporítani akarsz akkor nem gond, hiszen szopi után csinálod jelezve a szervezetednek hogy nem elég a tej. Napról napra több fog kijönni szopi után. Nekem először 5 ml! majd 10, 20 ,30 ml, ahogy teltek a napok.
De ha most jó Nektek igy, hogyhogy szaporítani szeretnéd? Az se jó ha sok van, könnyebben begyullad a mell pl.
Ja bocsi, a váltott mellre nem reagáltam. Ha kevésnek érzed a tejed, tedd rá még a másik mellre, ha elfogadja, és kér még. Utána a köv. szopit abból add amelyikkel befejezte.
Egy idő után igy is több lesz a tejed, vagyis a babádnak pont elég. Egyáltalán nem baj, ha kiszívja mindkettőt. Én két mellből szoptattam 6 hónapig kizárólagosan, és utána is 23 hós koráig.
Ha a két mell is kevés, pl este, akkor újra tedd rá az elsőre, majd vissza a másodikra.
Én azért fejtem pluszba, mert a keresztlányomnak kellett a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!