Hányszor eszik a 6 hetes babátok?
6 hetes lesz holnap a kislányom. A mai napig állandóan mindkét mellemből evett(2,5-3 óránként),teljesen kiszívta minden szoptatás alkalmával. Ma is így történt,utána beájult,5 és fél órát aludt. Az esti szopinál már elég volt neki az egyik mell is,nem sír,szépen alszik. Elég lehet már az egy mellemben lévő tej neki? Egyébként jókedvű,pisis pelus van bőven.Hagyjam,hogy maga ébredjen enni vagy keltsem?
Köszönöm a válaszokat!
Szia!Hasonlo szituban vagyunk csak az en kisfiam eppen ma 1 honapos.
Kb.1 hete eleg mar neki az egyik cicim egy evesre mondjuk kb.20-25 percet hagyom a cicin.
Kb.2-3 orankent eszik de az ejszakat azt 1 hetes kora ota vegig alussza.
Este 11-kor eszik es legkozelebb 4-5 ora korul ker enni.
Ne koltsed fel!!!!!!!!
Hidd el ha ehes akkor felfog ebredni es kovetelni fogja a cicit.
En is ezen paraztam.
Az orvvosunk mondta h keltsem 3 orankent enni.
Keltettem is aminek az lett a vege h mivel nem volt ehes nem akart enni de hisztis volt mert ugye felkeltettem es az lett a vege h nem birt vissza aludni.
Ezt eljatszottuk egy parszor a ferjem mondta h hagyjam had aludjon es itt is kerdeztem a lanyoktol ok is azt mondtak.
Szepen gyarapszik ugy h nincs is okom aggodni.
Ne aggodj!
Azt irod szepen alszik,hidd el nem aludna ha ehes lenne es igen ugy tunik eleg neki az egyik cicid is.
Jol csinalod.Csak igy tovabb:)
Udv:
1 honapos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!