Szúró, égő fájdalom a mellben?
Nekem később szokott jelentkezni ilyen, rövid időre, és olyankor folyik is ki a tej, minden betét ellenére át tudok ázni!
Orvost kérdeztél már erről?
Nekem ugyanez volt. Írtam neked privit is.
Senki a világon nem tudott rájönni, mi volt ez. Nálam 6 hónapos korában kezdődött és 9 hónapig bírtuk. Akkor hagytam abba a szopit.
Minden létező orvosnál voltam. Úgy fájt a mellem, hogy volt, hogy napi 3 fájdalomcsillapítót is bevettem és így is voltak fájdalmaim. Először csak a jobb mellem kezdte, azután a bal. Mondtak mindent, de nem mastytis volt, az tuti, hanem ez valami más, amire senki nem tudja a választ.
Végül a szoptatások ritkulására lassan megszünt, ahogy választottam el a babát. Azóta is élénken él bennem, senkinek nem kívánom azt a fájdalmat.
Őrületes volt. Hiába magyaráztam akárkinek mindíg a hétköznapi válaszokat kaptam, ami nem ért semmit.
Te ki tudtad deríteni mi volt? Rajtad tudott valaki segíteni?
Még mellultrahangon is voltam, de semmit nem mutatott ki.
Most 16 hós a fiam.
Üdvözlettel: Marika Szombathelyről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!