Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagyon magam alatt vagyok!...

Nagyon magam alatt vagyok! Hogy dolgozzam fel? Sokszor elkap a sirás.

Figyelt kérdés
Babám 6 hetes és 2 hete már,hogy nem tudom szoptatni,mert egyszerüen nagyon kevés volt mindig.annyira hiányzik a kőzelsége,hogy nincs cicin.csak a táp.remélem ezért nem leszek rosz anya.pedig mindent megtettem érdekébe,hogy fokozodjon.de nem.....olyan pici még...
2009. júl. 29. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ettől Te még teljes értékű anyuka vagy és nem leszel rossz anya. Ne idegeskedj ezen, hanem örülj a babának és minden vele töltött percnek. Nekem az első babánál öt hétig volt elég a tej, a második babám egy percig nem fogadta el a cicit ami engem is kiborított, de sajnos bármivel próbálkoztam nem volt sikerem. Bele kellett nyugodnom. Most a harmadik babám két hónapos és szopik, aminek nagyon örülök, de a másik két gyerekem is okos és szép azért mert tápszeres volt. Szóval nyugodj meg és csak a babával foglalkozz.

Minden jót kívánok Nektek

2009. júl. 30. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szerettem volna szpotatni a fiamat, de kezdettől kevés volt a tejem, pedig elhiheted mindent kipróbáltam amit lehet, ettem, ittam mint az őrült, hogy legyen tej, fejtem mint egy állat - az elektromos mellszívóm motorja le is égett...de tej az nem volt. Azután kb. 2 hónaposan a fiam úgy döntött neki nem kell a cici és kész. Ordított ha csak meglátta! Gondolhatod mit éreztem. Tápszeres lett, most 8hós és gyönyörűen fejlődik, okos értelmes, eszik már szinte mindent. Én is agyaltam ezen sokat, ma is irigylem azt aki szoptat, de rájöttem ezen változtatni nem tudok, és nem az én hibám, a fiamnak meg nem egy bőgőmasina anyukára van szüksége, hanem egy vidám mosolygósra! Fel a fejjel, lépj tovább és élvezd ki az anyaságot!!!!
2009. aug. 24. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne érezd rosszul magadat hisz éppen azért adsz neki tápszert mert szereted és gondoskodsz róla és így a babád nem éhezik. Attól hogy üvegből eszik még nyugodtan hozzá bújhatsz miközben eszik. Hiába akar az ember szoptatni ha egyszer nincs mit. Amikor én is haza hoztam a babámat mindenki mondta mimnél többet szoptatok annál több tejem lesz. Na ez nálunk nem működött odáig jutottunk, hogy már levegőt se vett mikor rá akartam tenni a cicire.Na nekem akkor telt be a pohár. Nekem fontosabb a gyerekem egészsége mint az hogy szoptassak.Amikor teljesen elapadt a teje akkor meg mindig úgy etettem hogy hozzábújtam. Teljesen kiegyensúlyozott lett. Szerintem ez mindennél fontosabb. Fel a fejjel te se gondolj ilyen hülyeségekre, hogy rossz anya vagy. Rossz anya aki nem törődik a gyermekével, te viszont épphogy törődsz.
2009. aug. 25. 11:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérd ki egy szootatási tanácsadó véleményét.Van testközelibb megoldás a cumisüvegnél.

[link]

Ez egy nagyon hasznos történet.

2009. aug. 25. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!