2 hos kislànyom ugy 2 hete megtalàlta az ujjàt,/igy most szopi,bufi utàn csak lefektetem ès egyeduk elalszik,eddig cicivel aludt el/
lehet hogy ettol majd kevesebbet szopik ès elmegy a tejem?
amugy csak elalvàsra hasznàlja az ujjàt.
2012. szept. 6. 13:35
1/10 anonim válasza:
Ne idegeskedj, más baba a cumit használja ő az ujjacskáját kapja be, attól ugyan úgy szopizni fog!!
2012. szept. 6. 13:38
2/10 anonim válasza:
Az ujjából nem jön semmi. :-) Nem fogja abbahagyni a szopit, és a tejed sem megy el ettől. Az ikrefiaim ugyanígy voltak, 17 hós korukig szoptattam őket.
2012. szept. 6. 13:39
3/10 anonim válasza:
ezen ne aggódj,mert az én lányom 14hónapos,pár hetes kora óta szopja az ujját és még mindig kell neki a cici..
2012. szept. 6. 13:43
4/10 anonim válasza:
és ha majd mászni kezd akkor sem fogja mert nem fog menni neki egyszerre a kettő :-)
a tejed nem apad el ettől onnan nem jón hamika és teljesen okés h ilyen szépen elalszik egyedül
irigykedek is rendesen :-)
2012. szept. 6. 13:46
5/10 A kérdező kommentje:
koszonom a vàlaszokat....akkor nincs gond..... remèlem igy marad :)))
2012. szept. 6. 13:47
6/10 anonim válasza:
azért az nem árt figyelembe venni, hogy majd amikor a leszoktatásra kerül a sor, akkor egy cumit könnyebb valahogy elszedni tőle, mint az ujját. egyébként meg (nem feltétlenül) a gyakori ujjszopástól megsérülhet a körömágy.
szerintem, ha már szopizni akar valamit, mármint a cicin kívül, akkor jobb a cumi, mint az ujja.
2012. szept. 6. 14:20
7/10 A kérdező kommentje:
az ujjjnem csinàlja azt mint a cumi,màrmint cumizavart?mert azèrt nem adok neki cumit nehogy osszezavarodjon ès kèsobb ne kelljen neki a cici...viszont ezt ujjrol mèg nem hallotam.az tèny hogy a leszoktatàanàl nehezebb lesz,de majd megoldjuk.
2012. szept. 6. 14:23
8/10 anonim válasza:
A cumizavar ujjszopós babáknál sokkal ritkább, mivel az ujjukat nem mindig ugyanazon a helyen tartják a szájukban, tehát nem alakul ki a szopást hátrányosan befolyásoló "technika".
Leszokás szempontjából szerintem inkább az ujja, hiszen később a kezével játszik, ismerkedik, fogdos, egyensúlyoz, nem tarthatja örökké a szájában, míg a cumit benn tartja ezen tevékenységek közben is.
2012. szept. 6. 14:33
9/10 anonim válasza:
Ne aggódj, még az sem biztos, hogy ujjszopós lesz. Nekem mindkét gyerekem megtalálta pár hónaposan az ujját, de az egyik pár nap után, a másik pár hét után abba is hagyta.
2012. szept. 6. 22:02
10/10 anonim válasza:
A szoptatással tuti nem lesz gond. Én tartottam attól, hogy szopni fogja az ujját, így azt csináltam, hogy amikor lefektettem, akkor a kezeire ráborítottam textilpelenkát, és így nem az ujját szopja, hanem a pelust rágcsálja. Most már az alvós nyálkendó maciját rágcsálja, alig van az ujja a szájában. (3,5 hós)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!