Megint a szoptatàsrol, akkor ez most jo vagy nem?

Nagyon jól csinálod, és szépen fejlődik.
Más folyadékot ne adj neki, mert elég az anyatej. Az egyéb folyadékok csak lemossák a bélfalakra felépült védőanyagokat.
Nekünk a legnagyobb melegekben is csak cicit kapott csak sűrűbben. Javaslom a hason fektetést ha eleinte egy kicsit nem is szereti később nem hajlandó másképpen aludni.
Ha így csinálod továbbra is, és nem ijedsz meg a növekedési ugrásoknál, szépen tudod majd szoptatni ameddig csak szeretnétek:))
Gratulálok és jó egészséget kívánok.

Szia!
Szerintem az igény szerint a kulcs...Mertegy növekedésugrást ezzellehet orvosolni!Ha mellere teszed mikor kéri akkor teljes mértékben érvényesül a kereslet kínálat,ami a kulcs!
(még azt próbáld betartani,hogy akárhányszor is kéri 3 óránként válts mellet!Szóval ha 5 percenként kéri 3 órán belül ugyanazt a cicit add vissza...,hogya zsírosabb hátsó tejhez is hozzájusson)
Az első lányom 2009 decemberében született,Ő 9 napja nem cicizik!
Amásodik 2012 májusban,Ő még bőven nyomja!2 hónapig szoptattam tandem!Én nagyon élvezem!
Sok sikert,és amost befektetett munka,hidd el később megtérül!De úgy olvasom a soraidat,hogy élvezed!
Vedd lazábbra, éshidd el annyi tejcsi van amennyi a kisbabádnak kell!(Főleg haígy csinálod)
Üdv
Ja és az első csemeténél szopitanácsadó kellett,mert különben 4 hétig szopizott volna csak...:(
De köszönünk neki mindentAzóta is minden hónapban!

A 3 hét körüli ugrás nem mindenkinél látványos.. majd a 6 hetes lesz az inkább.
Ha azért folyik a tejed, mert nagyon feltelik a melled, akkor vagy finoman megszoptatod a babád alvás közben is, ha elfogadja (ez egy kölcsönös dolog;), vagy fejsz egy kicsit, de csak épp annyit, hogy megkönnyebbülj.
Ha nincs nagyon tele a melled, egyszerűen csak folyik a tejed, az valószínűleg a hormonoktól van. Ez kellemetlen ugyan, de normális, idővel elmúlik. Addig használj melltartóbetétet.
Az én lányom is ennyivel született. :)

Kedves Kérdező!
Simán jó vagy, ne aggódj :)
A túltermelő melled miatt csordogál a tejed, én bizony lefejtem és eltettem a mélyhűtőbe...az ördög nem alszik címen. De csak az után, hogy volt egy 39 fokos lázzal kísért mellgyulladásom. Konok módon nem fejtem, mert mihamarabb be akartam állítani a kereslet-kínálatot...nagy hülyeség volt, kicsit nyugodtan le lehetett volna fejni, vagy többet kínálni a babát...(ez esetedben megtörténik)
Kedves 21:46-os. A tandem szoptatás előtti hónapok érdekelnének, mit szólt hozzá a nagyobbik, amikor terhes lettél? Nem ment el a tejed? Vagy elment, és megszakadt egy jó pár hónapra a szopizás, aztán újra elkezdte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!