Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sok helyen látom, hogy csokit...

Sok helyen látom, hogy csokit inkább ne egyen aki szoptat, miért?

Figyelt kérdés

2012. jún. 20. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Mert minimális koffein még a tejcsokiban is van.
2012. jún. 20. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lehet de csak picit, nem?
2012. jún. 20. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megőrülnék ha nem ehetnék csokit 2 évig. Eddig szopott a lányom és most fél éve szopik a fiam, ki tudja meddig, remélem sokáig. Reggel pedig iszom egy koffeines kávét is... :-) jesszus
2012. jún. 20. 12:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

mii???hát én szoptatás alatt, főleg az elején olyan csoki függő voltam hogy nemigaz!Mindig mondom, hog terhesség alatt nem voltam olyan kívánós mint a szoptatás alatt.Volt, hogy 1 tábla milkát bevágtam egy ültő helyemben.Ha kimaradt 1 nap a csoki akkor már elvonási tüneteim voltak....

Kisfiam extra hasfájós volt az elején, de nem ettől, ezt bírta.Szerencsére:)

2012. jún. 20. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Tudtátok hogy a csokiba csótány is van?:DAki allergiás rá az nem a kakaó vagy egyéb adalékanyagok miatt van hanem mert a csótányra allergiások:)Persze ezt nem elrettentés képpen mondom mert ettöl fügetlenül és is szeretem a csokit!:D
2012. jún. 20. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:
csótány... na persze...
2012. jún. 20. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen,mert amikor a kakaót leszedik az is kerül bele...
2012. jún. 20. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor az üveges bébiételek is tele vannak csótánnyal, amikor a répát, krumplit, sütőtököt... szedik. ANnyi de annyi csótány van bennük, mint a csokiban. :-)
2012. jún. 20. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is sok csokit ettem az első hónapokban, aztán mikor a kislányomnál ritkultak a heti kakik, a védőnő rákérdezett, nem eszek-e sok almát vagy csokit. Úgyhogy gondolom ezért sem ajánlják, mert székletfogó hatása van, ami a babánál is jelentkezhet.
2012. jún. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!