Valamit írjatok, miért szopik így a fiam, kétségbeestem!?
Ha van tej a cicidben, mégis tápszerrel pótolsz, el fogsz apadni. Kifejted, amit nem szopizott ki?
Egyébként első gyerek?ha igen, én akkor és úgy szoptatnám, ahogy kéri. Tegyél félre mindent, szépen költözzetek be az ágyra, közben olvass, netezz, tévézz, ha unatkozol, de szoptass, ha kell egész nap, ha kell óránként. Most ilyenje van, ha szerencsések vagytok és kitartasz, és elpakolod a tápszert, majd beáll rövidebb és hatékonyabb szopizásra.
Nekem ezt a lányom csinálta kisebb korában, nagyon kiborultam mert gyakorlatilag pisilni nem tudtam kimenni ordítás nélkül, és mivel második baba volt, hamar el is apadt a tejem, mert nem tehettem meg, hogy egész nap szoptassak egy másfél éves nagytesó mellett.
A Babáknak nem csak evés-ivás a cici, hanem szórakozás, megnyugvás, Anya :)
A pótlást cumisüvegből kapja? Mert az bezavarhat :S Mondjuk ha most kapott először, akkor biztos nem az a baj.
Lehet Nála most van növekedési ugrás, ezért a sok szopival állítja be magának a tejmennyiséget.
Próbáld ki, hogy simized, masszírozgatod a tenyerét-talpát szopi közben, úgy kevésbé bóbiskol el, és szopásra ösztönzöd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!