Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Valamit írjatok, miért szopik...

Valamit írjatok, miért szopik így a fiam, kétségbeestem!?

Figyelt kérdés
Akár egy órán keresztül is szívogatja, el-elbóbiskol, de amikor leveszem a ciciről sír. Alig eszik, most tápszerrel pótoltam, de még van a cicimben tej!!!! De már még egy órára rakjam oda, mit csináljak, miért nem szívja ki? Két hónapos csak anyatejes, ezt kábé egy hete kezdte el csinálni.
2012. szept. 5. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha van tej a cicidben, mégis tápszerrel pótolsz, el fogsz apadni. Kifejted, amit nem szopizott ki?

Egyébként első gyerek?ha igen, én akkor és úgy szoptatnám, ahogy kéri. Tegyél félre mindent, szépen költözzetek be az ágyra, közben olvass, netezz, tévézz, ha unatkozol, de szoptass, ha kell egész nap, ha kell óránként. Most ilyenje van, ha szerencsések vagytok és kitartasz, és elpakolod a tápszert, majd beáll rövidebb és hatékonyabb szopizásra.

Nekem ezt a lányom csinálta kisebb korában, nagyon kiborultam mert gyakorlatilag pisilni nem tudtam kimenni ordítás nélkül, és mivel második baba volt, hamar el is apadt a tejem, mert nem tehettem meg, hogy egész nap szoptassak egy másfél éves nagytesó mellett.

2012. szept. 5. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiamnál is volt ilyen. Szinte egész nap szoptattam, volt, hogy 1-2 órát is elcicizgetett. Ez nem igazán az evésről szól, hanem a közelségedről. Amit tehetsz, hogy nem hagyod elbóbiskolni, hanem piszkálod, hogy egyen. Ha cumi-párti vagy, kipróbálhatod a cumit is. De tápszert tényleg ne adj, ha van tejed. Az is lehet, hogy fejlődési ugrás és több tejre van szüksége, de inkább az érzelmi részére szavaznék. Picike még és jól esik neki rajtad csüngeni. :) Ne pánikolj, ne borulj ki, el fog múlni!!!
2012. szept. 5. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes a lánykám, nekünk is ez ment 2 hétig. Volt 4 nap egymás után, mikor este 7től 10-11ig cicin volt. Néha bealudt. Mára minden oké. Ne aggódj. Hagyd cicizni, tényleg ne tápszerezz, elapad a tejed!
2012. szept. 5. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:

A Babáknak nem csak evés-ivás a cici, hanem szórakozás, megnyugvás, Anya :)

A pótlást cumisüvegből kapja? Mert az bezavarhat :S Mondjuk ha most kapott először, akkor biztos nem az a baj.

Lehet Nála most van növekedési ugrás, ezért a sok szopival állítja be magának a tejmennyiséget.

Próbáld ki, hogy simized, masszírozgatod a tenyerét-talpát szopi közben, úgy kevésbé bóbiskol el, és szopásra ösztönzöd vele.

2012. szept. 5. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!