Honnan tudhatom 10 hós babámnál, hogy eleget szopik-e?
Figyelt kérdés
Már lényegesen kevesebb a tejem, mint pár hete volt, de pótolni nem szeretnék elkezdeni ha nem muszáj.
Még szopik reggel, este és éjjel is, de már elég kevésnek érzem.
Mi az elég ilyen babánál?
Nyilván nem tudom lemérni hány milit eszik meg és megtippelni sem tudom.
2012. aug. 25. 21:32
1/2 anonim válasza:
Ha nyugodt, jókedvő, és nem ébred sűrűn, nappal is, éjjel is alszik, akkor jól van lakva.
2/2 anonim válasza:
Igen, amit az első ír. Plusz, ha nem rángaja, nem sír utána. Én sem mértem sosem, csak azt láttam, hogy jókedvű és jó súlyban van :) Ha megnő az igénye a tejcire, akkor majd többször kéri és akkor megint beáll a kereslet kínálat. Val.színű azért érzed kevesebbnek, mert nem annyiszor cicizik. Nálam is volt ilyen, meg olyan is, hogy azt hittem már tuti nincs, és még mindig volt benne tejci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!