Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha mar most nagyon erzekeny a...

Ha mar most nagyon erzekeny a bimbom, akkor ez szoptatasnal is ilyen marad?

Figyelt kérdés

5 eve megcsinaltattam a cicimet,es a jobb mellem bimboja annyira erzekeny,h sex kozben sem szeretem,ha a parom hozza er.Nagyon felek,h nem fogok tudni szoptatni emiatt,mer tha igy marad tuti,h megorulok,mert nem csak kellemetlen hanem szinte faj.

A mellemel semmi gond nincs,voltam kontroll vizsgalaton,es az orvos azt mondta,h sajnos van akinek ilyen lesz miutan megcsinaljak.

Mit gondoltok,mivel tudom elerni,h ne legyen ennyire erzekeny,a bimbovedo az jo erre?

Koszonom a valaszokat

24 hetes kismama

2008. máj. 13. 00:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos lehet ebből problémád, mert sok olyannak is van, akinek nem érzékenyebb alapból a mellbimbója, mégis kisebesedik és fáj a szoptatástól. Valószínűleg a bimbóvédő segít majd valamit, de lehet, hogy így is keményen fájni fog. Azért mindenképp próbálkozz meg a szoptatással, a babádnak az a legjobb. De szerezz be előtte jó minőségű bimbóvédőt is.

Sok sikert és boldog babavárást!

2008. máj. 13. 07:06
 2/3 anonim ***** válasza:

A baba alapvetően a bimbóudvart ingerli, vagyis ha jól kapja be, elvileg nem okoz fájdalmat, bár aze lső napoban mindenkinek érzékeny lehet, hiszen újfajta igénybevételről van szó :)

Mindenképp kérd majd a csecsemősök segítségét, hogy helyesen kapja be a mellbimbót, ha így is nagyon fáj majd, és pár nap után sem javul, próbáld ki a bimbóvédőt.

Végső esetben pedig csak a balból szoptass majd, egy mell is tud elegendő tejet termelni, lsd. ikrek ;)

2008. máj. 13. 08:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat.Termeszetesen szeretnem szoptatni a babat hiszen O az elso,es az sem erdekel,h fajni fog,es biztos hozza lehet szokni az erzeshez,de akkor majd,h mashogy nem megy bimbovedovel probalkozom.
2008. máj. 13. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!