Mit csinâljak? Már alig bírok szoptatni mert úgy fájnak a mellbimbóim, pedig csak 2 napja indult meg a tejem. Elvagyok keseredve. Fejem öket pedig és csak maga a bimbóm fáj
Nekem is fájt az elején de utána jobb lett.Nálam a dm-es babylove mellbimbókrém volt a legjobb.Én kentem állandóan,ha nem szopott akkor is.Egy idő után szépen rendbe hozta és nem fájt többet.A fejéstől is fájhat,esetleg próbálj bimbóvédővel szoptatni...
Reméljük hamar rendbe jön és élvezni fogod a szoptatást jó sokáig :)Kívánom,hogy így legyen!
Az anyatej is jó, de ha olyan gázos, ahogy írod, én azért használnám a Garmastan kenőcsöt, azt mindig le kell mosni szoptatás előtt. Ha lehet, akkor egyáltalán ne takarja semmi a cicid. Se melltartó se póló (ha meg tudod oldani)
Nekem kb. egy hétig fájt és szép lassan elmúlt. Nincs "feleslegesen" rajta a babád? Feláztatja a mellbimbót a nyála! Ha lehet, akkor próbáld levenni evés után a ciciről.
Én zokogtam minden szopinál annyira fájt és nem használt semmi. Gyerekorvos és védőnő is jött nézni a szopizás technikát, helyes mellre tételt, azt mondták jobb nem is lehetne, túl kell élni az elejét.
Pár hét elteltével elmúlt minden fájdalom. Be kellett edződni a ciciknek. :))
Kitartás és addig is szellőztesd, és kenj rá anyatejet szopi után.
Nekem 8 hétig fájt, ömlött belőle a vér állandóan, sírtam...stb- tudjátok!
És ezek után csak úgy elmúlt, nem tudom van e erre jó gyógyír, mert én is kipróbáltam ám mindent. A fiam úgy kereste a cicit, mint egy kismalac és ő dörzsölgette i, mert nagyon mohó volt, plusz extra érzékeny lehetek :))) Most 11 hónapos és semmi probléma! :))) Amúgy nem tudja ám feláztatni a baba nyála, sőt azt is hagyd rá száradni és aztán az anyatejjel is kend be és azt is hagy rászáradni.
én ugyanigy voltam,markoltam az ágyneműt, folytak a könnyeim sokszor annyira fájt az első babámnál a szoptatás.sok mindent kiprobáltam,de igazán semmi nem segitett. aztán egyszer csak olyan 3hét után mintha elvágták volna, egyáltalán nem fájt s nem sebesedett ki többet.onnantól lett élmény a szoptatás. anyatejet nyomj rá s hagyd levegőn megszáradni rajta. kitartás, 1-2hét s vége ennek a rossz időszaknak.
amugy ne vedd kötekedésnek, csak nem igazán értem amit irtál h lazit a sebes cici...én mindig,minden alkalommal 2mellből szoptattam s most a második babámnál is aki már 6hós.van aki felváltva,mert 1mellből jol lakik a kicsi. szerintem ne csináld ugy, hogy egyik nap ebből utána abból,mert ha én jol vettem ki a szavaidból akkor eddig csak egy mellből evett (ami sebes lett) s most csak a másikból. amiből nem eszik begyulladhat igy. ha félreértettem ez a rész sztornó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!